Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ja mroweczki mam skonczone ale z calych pol drrzewek na bachamie po nocy tylko 12 galazek to chyba słabo

Wyrażenie - choć częściowo wykropkowane - było zdecydowanie niestosowne na to forum. Zmieniłam ja na właściwsze określenie.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 stycznia 2019
    krasnoludek10, robins71 oraz Mikasek- lubią to.
  2. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

U mnie też słabo i chyba braknie tych gałęzi z 66 drzew XXL tylko19, braknie pewnie ze 100, ale pierwszy raz nie da rady, choć łąki same drzewa.

krasnoludek10, robins71 oraz Mikasek- lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

19/66 - nie tylko, lecz aż!
    To bardzo dobry wynik i śmiem twierdzić że ciężko o lepszy.
    Tak z ciekawości, ile to sztuk "choć łąki same drzewa" i jakich czasowo (zwykłe czy XXL), oraz ile z tego gałęzi wypada.

Na każdej niemal stronie są podawane wyniki.
    Stąd mój wniosek:
    Mając wszystkie wyspowe łąki obsadzone zwykłymi drzewami, zbieranymi co 24h, nie ma żadnego problemu ze zdobyciem wypadajek.

4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Potwierdzam - jedna z moich znajomych na wodospadach ma tylko 50 drzewek ( reszta obszaru nieodkryta jeszcze ) na pozostałych 2-ch łąkach Baśki 362 drzewka - razem 412 drzew, w tym XXL-ek zaledwie kilkanaście sztuk - puchary ma na drzewie ale jeszcze nie są na maxa, JC nie posiada ani jednej sztuki,jak i drzewek magicznych (z których też coś tam zawsze wpada )- przyśpieszaczy żadnych nie stosowała- zbierając raz na dobę te drzewa dziś rano właśnie skończyła misję i jeszcze ponad 60 gałązek jej zostało
    - wniosek z tego,że ta wypadalność nie jest wcale tak tragiczna...:music:
    - śmiem twierdzić, że jest wręcz na dość przyzwoitym poziomie :)

edycja;
    tak z czystej ciekawości obliczyłam sobie jaka u niej była,, średnia,,
    6 zbiorów dało 840 gałązek - w tym 30 od sąsiadów (6x5 dziennie)
    czyli z drzew 810 : 6 =135 dziennie
    412 (drzew) : 135 = 3,06...
    -czyli średnio co 3-cie ( no czasem4 ) drzewko dało wypadajkę :music:- wcale nie gorzej niż u mnie - a myślałam że ten mój...pewien osobnik :p jest znaczącym wsparciem przy tych wypadajkach, ale jak widać ,,jedna jaskółka wiosny nie czyni,,:);)

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2019
  5. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie brak 702 mchów do pnącza, z zegarkiem w ręku powinnam zdążyć hmmm ;)
    Gałęzi brakuje mi 63 szt, ale powinny jutro rano wypaść. Mrówek mam nadmiar.
    Tak podczytuję o tym kokonie motyla, który mnie ominął. Przydałoby się teraz +1 do zagród, zwłaszcza, gdy ceny ogoniastych ponad 100 tys SN:sleepy:

Edycja - coś pokombinowali z Zośką< że daje teraz do drzew +4?

6. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

Melduję że moje mrówczanki też już zostały spokojnie doprowadzone do mrowiska :) Taki dziwny jakiś był ten event, fajny ale w ogóle go nie odczułam jakby się sam zrobił, nawet niespecjalnie pilnowałam zbiorów a jeszcze mi zostało sporo mchu i mrówek. Gałęzie sypały się tak w sam raz (trzy pola na baśce w drzewach) starczyło idealnie do misji, przy czym ostatniego zadania i tak nie robiłam bo nie mam jeszcze słodliwek i plumerii. Trzymam kciuki za wszystkich którzy jeszcze walczą :)

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zgadza się, pokombinowali... >>szczegóły<<. Na przyszłość z takimi pytaniami zapraszam do Działu Pytań ogólnych :)

krasnoludek10, robins71 oraz kalinamala lubią to.
  8. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

event skończony wczoraj, na totalnym luzie i bez spiny, ale to chyba efekt nocnych zbiorów,
    widać przydaje sie wstawanie i nocne karmienie dziecka, można farmę dopilnować xDxDxD

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja wyskoczę z odchyleniem standardowymxD Bo do tego też jest potrzebna średnia arytmetyczna:p

średnia 165,8

i tu klops, bo nie zapisywałem ile codziennie było gałęzi, ale pewnie coś w okolicach 40-50 był rozrzut:D

brego1 i robins71 lubią to.
  10. artur12200

artur12200 Czeladnik forum

Czy u Was gałęzie wypadają na Kryształowych wodospadach? bo u mnie tylko z dwóch pozostałych pól, a mam drzewa wszędzie.

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  11. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

powinny wypadać z wodospadów również

12. brego1

brego1 Okazjonalny autor

Skończyłam i ja ,pnącze dynda :)

Mamcia493, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. rysio

rysio Półbóstwo forum

Event skonczony 3 dni temu, do zakonczenia misji towarzyszacej zabraklo dokladnie 130 galezi.
    Nie bardzo rozumiem idee tejze misji. Jesli miala byc ulatwieniem dla eventu to jej ukonczenie powinno rowniez byc latwe. Niestety nie u mnie, gdyz galezie na poczatku lecialy tragicznie zle 1galaz/ 10-15 drzew, ale w miare trwania eventu ilosc wypadaje rosla az do ostatniego zbioru gdzie 1 galaz wypdadal na 3-4 te same drzewa. Jesli ktos mi powie ze jest to normalne i zalezne od losowosci to chyba tez bedzie potrafil udowodnic kwadrature kola.
    Wg mnie polaczenie eventu i misji bylo bzdurnym rozwiazanie tworcow, wprowadzajacym w blad i zupelnie niepotrzebnym

14. farmerroza

farmerroza Czeladnik forum

U mnie też na gałązek istna masakra ,wodospadach nic nie leciało ani jedna gałązka , Wszystkie pola miałam posadzone drzewami i zabraknie mi około 160

15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ivent skończyłam chyba trzy dni temu miałam problem z misją na jednym polu wyspy miałam rozstawione itemy,ale jakoś mi się udało zostało mi 1450 rośliny i 333 mrówki i dodam że nie wystawiałam itemów dających mrówki gałązek mam 165 i jeszcze jakieś wypadną

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2019
  16. niki1990

niki1990 Komandor forum

pnącze mam ale misja zostaje nieskończona. całe 6 zadanie, brak setki gałęzi...kupić, nie kupić....chyba kupię i skończę bo sadzonki, banany i bonus

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2019
    robins71 lubi to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tak czytam i zastanawiam się w czym problem z gałęziami u graczy...Ja w tej chwili mam 339 na plus...Fakt,na początku podganiałam wzrost skarpetą,fiolką i papugą-no ale to da się przecież zrobić....I żadne wymyślne drzewa-pitomby zwykłe i XXL....

robins71 lubi to.
  18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Pewnie mało kto już tu zagląda, bo nowe wydarzenia na horyzoncie... Jeśli jednak tak, to bardzo proszę o pomoc innym Graczom w skończeniu eventu... W tym wątku >>KLIK<< sporo próśb o wypadajki się pojawiło...

hlnrys lubi to.
  19. martyna026

martyna026 Czeladnik forum

No i mam za swoje:)) problemy z netem i ..... zabraknie 9 roślinek i 1 minuty, jak to policzyłam to jestem zła .. na siebie:))

20. danusias23

danusias23 Książę forum

Oddaj wszystkie rośliny, o i le się nie mylę to po 1 godz dopisuje 5 roślin- jeśli masz 0 na stanie. Trzymam kciuki :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.