Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jak się przyłożysz to zdążysz - moim zdaniem spokojnie - bo to jest 8,22 zasiewu, a jeden zasiew z woda i nawozem 2:53
    musisz siać jutro przez cały dzień z zegarkiem w ręku....

2. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ROBIE CALY CZAS BEZ ZADNYCH WSPOMAGACZY ALE GALAZEK BRAK A NIE KUPIE

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Szansę masz, walcz, jeszcze prawie 42 godziny ewentu, więc teoretycznie możesz zrobić ok. 14 zasiewów, z każdego zasiewu masz na czysto 158 mchów, więc możesz wyhodować jeszcze ponad 2200 sztuk, a potrzebujesz tylko 1300.;):)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie albo ostatni.. Albo dopiero rano będzie koniecxD

oset53, AngelGina oraz robins71 lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wyłącz CapsLock i kup.
    Wspomagacze kup.
    Za sianogrosze.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie pisz, proszę dużymi literami (Caps Lock), ponieważ w internecie oznacza to krzyk i jest zabronione na forum. Regulamin:
    2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting

Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

O gałęzie możesz innych graczy poprosić tutaj: KLIK

krasnoludek10 lubi to.
  7. betty10

betty10 Zaawansowany

event ukonczony :D powodzenia walczacym

8. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam. pnącze zdobyte, a mrówki na Basię przyniosły mi asyminę i różę pustyni:) a wczoraj pisałam, że same gwiezdne dostaję i muszkatołowcexD odszczekuję:p powodzenia dla tych, którzy jeszcze sieją mech i zbierają gałązki:)

9. nawiwl13

nawiwl13 Forumowy żółtodziób

Witajcie,to już mój czwarty event zrobiony w całości(level 86):D:D:D,gorzej z misją w spółdzielni ,gałęzie wypadają skromniutko,ale wcale mnie to nie martwi ,grunt ,że pnącze odpalone,pozdrawiam:D:D:D

10. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

A na całej Bahamie rosną drzewa? Bo tylko z drzew są gałązki.

AngelGina, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

u mnie bez szału ,brak 340 gałęzi, z sadzonek ani asyminy ani tulipanowca....cóż wyleczyłam się, przy 427 poziomie na bahama i 198 na wyspie czas na zdrowy rozsądek, na pewno nigdy nic nie kupię, jedynie kombajn raz w miesiącu, a i to daje się odczuć w budżecie

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Mrówki zapamiętam jako event specjalnej troski, do tego na polu specjalnej troski, reszta do mega szybkiego zapomnienia, no chyba że …..

"Na sen
    Nigdy już nie wezmę nic
    Ja to wiem
    Posiać łatwiej jest niż żyć"

Zapomniałbym, DaMo, melduneczek specjalnie dla Ciebie, skończyłem sianko i event i nie rozumiem ludzi /głównie tych zatroskanych/.

Bry wieczorową pora.

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Też skończyłam. Pnącze jest, misja zrobiona. Można na jakiś czas o dodatkowym polu zapomnieć :)

14. krasnoludek10

Ostatni zbiór będzie jednak jutro rano, bo zakrakło mi 118 mchu:p

15. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Event skończony 8) Wielkie, wielkie dzięki moim wspaniałym sąsiadom za pomoc :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

16. krasnoludek10

Wreszcie koniec eventu. Zostało 103 mchy i 127 mrówek. Więcej nie sieję, więc pola też pousuwane. Gałęzi 49 w nadmiarze, ale do końca eventu będzie więcej.

17. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

do końca jeszcze 2 zbiory ale nie dam rady z gałęziami brakuje 200 może ktoś wie jak oprócz nawozu przyspieszyć wzrost drzew bo z całego pola drzew ledwo jest 50 powodzenia walczącym

krasnoludek10, Mikasek- oraz robins71 lubią to.
  18. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

możesz użyć fiolke wzrostu od alchemika ale trzeba ja użyć zanim zbierzesz owoce. powodzenia. zaraz podeślę galazke i najlepie napisz tez w wątku z prośbami o wypadajki.ki zawsze kilka wpadnie a te kilka może Cię poratować na koniec eventu:);)

19. Treper

Treper Okazjonalny autor

Jak dla mnie fajny event i mechanika - skończony w sobotę.

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jeśli z całego pola jest 50 wypadajek, to z trzech pól na baha powinno być ok 120-130.
    Ustaw drzewa wszędzie ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.