Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam w to niedzielne senne popołudnie
    - przynajmniej u mnie za oknem senne, szare i ponure - brrry -.-
    U mnie podobnie; kilka muszkatałowców, yangmei, szeferdia, gwiezdne jabłonie itp.
    chociaż dało też jednego chlebowca, goździkowca oraz różę pustyni, ale moja Mietka i tak nosem kręci gdy czyta że...
    ja zresztą też radością nie tryskam - tulipanowca i asyminy ciągle brak i brak i... czegoś tam jeszcze też brak :oops:

Zaskakuje - może to ma związek z... 0:18 ?:music: - kto wie, kto wie :music:;)
    dopytywać nie będę ale... niechby było (a) - byle nie siedem, bo to stanowczo za dużo :DxD
    U mnie dziś też już pokończone, ale nie mam tak samo bo... nadal sieję ten mech :p
    no nie lubię gdy pusty areał stoi a przy farmie i tak siedzieć ,,muszę,, - Fortuna uraczyła mnie +100% do stodoły ze zbiorów
    więc anakondy i pasza dla nich się produkuje na łąkach:) oraz drzewka na reszcie Baśki - no w końcu ,,doczytałam,, po co to ciasteczko ananasowe - ech, ile to się jeszcze człowiek musi uczyć :p:cry:
    Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za te gałęzie
    - niech Wam wieje dobry wiatr i ,, przywieje,, ich pod dostatkiem każdemu :)

2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a co rozumiesz przez cała bahame? bo ja rozumiem,że masz tylko plantacje w drzewach, bez wodospadów i lasu, a z 1 łąki to gałezi nie uzbierasz, wiekszość ma 2 i kawałek łąki w drzewach lub całe 3. Ja miałam te gorsze" czyli 12 h i misja dawno skończona, bez premium, jaśków,skarpety,zośki, fiolki wzrostu, jedynie z pirackimi papugami, ale nie zmieniałam ustawień pod event, a swoją drogą misja dobra dla tych co nie mają złotych bananów,bo do skończenia eventu nie potrzebna.

3. magros

magros Nadzorca forum

Witam jeszcze 20 galazek i 63 mchy i bedzie koniec

4. kazak9

kazak9 Forum Pro

Event przeszedł do historii .Super formuła , dobre nagrody , do zrobienia dla każdego . Dziekuje BP

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jeden z najnudniejszych eventów. Rzeczywiście -do zrobienia dla każdego. Żadnych wyzwań,żadnego wysiłku. Rewelacyjny xD:cry:xD:cry:

6. magros

magros Nadzorca forum

Witam mam pytanie do tych co skonczyli czy siejecie dalej mech czy juz nie

7. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Sieję dalej, ale już tylko z wodą. Zawsze to wpadną jakieś dodatkowe PD i SG ;)

8. RWM41

RWM41 Ambasador forum

zasieje, jak sobie przypomnę to zbieram. Jakieś punkty wpadają

9. Kloni17

Kloni17 Książę forum

czytam i czytam i ciągle piszecie o tej papudze pirackiej ale skąd ją teraz wytrzasnąć

miwi45, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Sieję, ale nie pilnuje zbiorów, zbieram jak mi się przypomni.;)
    Ustrzeliłam w Renzo.:)

11. Kloni17

Kloni17 Książę forum

no tak a ja renzo omijam wielkim łukiem to chyba będę musiała się przemóc i go następnym razem po prosić o łaskę

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Statek pirackiej papugi otrzymujemy z Jaja pirackiej papugi. Obecnie przedmiot ten jest niedostępny. Trzeba śledzić Ogłoszenia, być może pojawi się wyprzedaż, albo ponowna szansa na jego zdobycie u Renzo...
    Podobne efekty jak statek, daje fiolka wzrostu - również skraca o 10% czas wzrostu tropikalnych drzew, a można ją kupić na targu lub wyprodukować samodzielnie na 5 poziomie Alchemika...
    Na przyszłość zachęcam do zadawania takich pytań w dziale >>Pytań ogólnych<<. :)

13. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zadanie ze spółdzielni skończyłam rano :)
    Na polu dorasta ostatni zasiew mchu więc pnącze jeszcze dziś będzie :inlove::D

14. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie :)
    Też mam pytanko: czy bonus na rośliny akcji specjalnych (ten +1) również nie działa w trakcie obecnego eventu ?

krasnoludek10 lubi to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Poradnik: Na polu akcji można używać tylko nawóz oraz wodę.
    Wniosek z tego, że nie działa.

16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Nie działa.

Wreszcie skończyłam , pnącze zdobyte :D, a do ukończenia misji brak mi 20 gałązek , rano wpadną :).

17. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. po evencie. trochę się poprzeciągał ale pooooooszedł w siną dal. mrówy się zbierają gałęzie lecą więc obłowię się na wymianie na koniec na PD i SG:p. z TS godne uwagi to róża pustyni a reszta ,,paskowe dobra,,.czekamy na następne che che. pozdrawiam i powodzonka dla walczących

18. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

I u mnie pnącze wisi od rana. Z sadzonek , jak zwykle wszystko do paska, żadnej nowości niestety.

19. danusias23

danusias23 Książę forum

Mi brakuje ok 1300 mchów do końca:oops: słabo pilnowałam zbiorów... zdążę?

20. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Jeszcze 40 godzin, dasz radę:)

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.