Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

Hejka
    evencik z mrówkami zrobiony i kolejny rząd chmur - jest :)

ale ta misja - to jakas masakra ;(, mimo że cała Baha obsadzona drzewami to gałęzie nie chcą spadać :( jestem na 3 poziomie i to w połowie 1szego zadania - wyjątkowa masakra

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2019
  2. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

maszczę ostatnie zadanie..... i finito :)

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A dla mnie ciągle jest perełką, jeździłam bardzo regularnie, a nektarynki XXL nie mam.:cry:
    Czuję się dyskryminowana przez BP.;)
    Nie martw się, jeśli to Cie pocieszy to nie jesteś pod tym względem wyjątkowa u mnie same araukarie i muszkatołowce.:cry:

4. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim :)
    Skończyłam wczoraj. Gałęzi było prawie na styk, ale się udało.
    Dalej trzymam kciuki - głównie za gałęzie :)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobrze widzisz:p Ja jestem chopak na opak - jak mi się podoba event na farmie a na polu nie, to wolę ten na farmie i go kończę. Jak oba mi się podobają i mam czas też się staram:p Do tej pory to jest w miarę logiczne, prawda? Ale jak jest tylko event na polu i to nie piłkarski, to grzechem byłoby go nie sskończyć, zwłaszcza że były florki do wygrania:D A misję zrobiłem tak przy ookazji, bo farma wtedy idzie w odstawkę;)
    Mam nadzieję, że nie bredzę teraz8)

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Hej:)
    Widzę, że w wątku "wypadajkowym" >>KLIK<< jest trochę próśb o mrówki i gałęzie. Jeśli macie wolne prezenty, bardzo proszę o pomoc tym Graczom:)

Z eventem uporałam się wczoraj wieczorem, pole eventowe posprzątałam, zamiotłam do czysta. Niech sobie czeka na kolejną okazję :)

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dobrnęłam do końca i ja:

Mrówek i gałęzi w nadmiarze:

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nie płacz :) do mnie przyjechało powyżej średniej, to jak troszkę poczekasz będziesz ją miała.:)

I chciałabym coś napisać na temat eventu, ale już chyba wszystko zostało napisane.
    Nie sieję już mchu, mrówek mam nadmiar 189, a gałęzi 393. jak ich nie potrzeba to lecą . . . i lecą . . .

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

Pnącze hula. Do końca eventu zapewne skończę na luziku także misję

10. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam w Niedzielny dzionek.
    Evencik i u mnie zakończony ale pnącze czeka na odpalenie nim dojrzeją sobie drzewka;)
    Nadmiar i mróweczek i gałązek rośnie bo i drzewka zbieram regularnie i mech sobie sieję nadal bo po długiej przerwie każde pd dla mnie jak balsam dla ciałaxD
    Powodzenia życzę walczącym z gałęziami -jutro poratuję potrzebujących bo dzisiaj wysyłkę zrobiłam rano.

11. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Ewent skończony :inlove:mrówki zapasy mają w mrowisku, zdążyłam bo dziś śnieg pada i zasypało je kompletniexD
    Misję dłubię jeszcze... stoję 6/6 czyli 240 gałęzi brak:sleepy:
    Trzymam kciuki za walczących z pnączem i misją i gratuluję tym co już ukończyli :D

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Skończyłam i ja wszystko.:inlove: Można robić misje czy kto tam co chce:music::p

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Bo Twój wynik jest za wysoki. Normalnie przy obliczeniach wyniki krańcowe (czyli Twój i Eli) się obcina i nie bierze pod uwagę :p
    Ale jak to się mówi: można się utopić w jeziorze, którego średnia głębokość wynosi 10 cm :p średnia jest mało precyzyjna i może zakłamywać rzeczywistość

Szkoda, że mech daje TPD, bo bym sobie posiała gdyby dawał PD.

14. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty które, były nie na temacie wątku, usunęłam.

U mnie gałęzi i mrówek jest sporo na plusie.
    Ewent zaliczony :) Trzymam kciuki za Tych którzy jeszcze nie skończyli:)

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no tak..tylko,ze majac trzy dane i przy obcieciu tych skrajnych..nie mamy sredniej;)xD
    zbior eventowki za 23 min.....

16. anna0089

anna0089 Książę forum

Specjalnie sprawdziłam - u mnie 1 nektarynka XXL. A w temacie ewent jeszcze jedno zadanie do zrobienia i też będzie koniec .

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Misja zakończona. Na razie nadmiar 47 gałęzi i 25 mrówek. Zostało sianie.

18. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

Coś masz nie tak z tymi drzewami .Większość ma misje za sobą .

19. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

to ja obnize sredniaw temacie nektarynkiXXL - stan w stodole - 0.
    mrowki za chwile koncze, tylko wejde na pola pozbierac mech. mroweczek w stodole sporo, takze na rozne dolegliwoci kwasu naprodukuja.
    z misja troche gorzej, wiatru brak to i galazek troche brakuje:) na jutrozamowilam maly huraganik to i galazek powinno przywiac:)

20. malgos63

malgos63 Stały bywalec

U mnie już koniec ufff:D
    Powodzenia dla walczących, trzymam kciukixD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.