Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Jak tak czytam wpisy co komu wyrosło i o tych perełkach w starszych Ts-ach
    to zaczynam się zastanawiać co ze mną jest nie tak?
    Wyrosły mi z ts-ów po kilka szt.:yangmei, muszkatołowiec, szeferdie, mombin, araukaria,guawa.
    Nie widzę tutaj żadnej perełki. Żadnej róży pustyni, tulipanowca, chlebowca
    czy jakiegokolwiek innego w/g godnego uwagi drzewka -a jest ich sporo których nie mam.
    A może jestem w błędzie?
    Event ukończony, misja też ale porządek zrobię dopiero jutro.
    Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2019
  2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Wreszcie skończyłam. Mrówy zadowolone, ja też. :)
    Cała niedziela lenistwa od farmy i zegarka. :)
    Pozdrawiam jeszcze pracujących na eliksir z kwasu mrówkowego ! :)

3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

no ja myślałam, że perełką poza tulipanowcami, różami pustyni i innymi nowościami jest nektarynka xxl, ale właśnie zostałam sprowadzona na ziemię, że jednak "już" nie.. :oops: a tak to u mnie w większości wyrastają araukarie, muszkatołowce i gwiezdne jabłonieo_O

a w temacie to u mnie jest już tak:

4. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

super event,pewnie nie skończę bo dużo pracuję i farmę ogarniam 2 x dziennie.Ale to co dostałam to moje.Plus za osobne pole ! Więcej evenów na osobnym polu ;) Powodzenia wszystkim mrówką

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Koniec misji:), koniec siania:), koniec evenu:):):)

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A ja dziś kompletnie zapomniałam o zbieraniu xD
    A miałam dziś skończyć :cry:

Nie ma to jak siedzieć na kompie i nie zebrać -.- No nic, skończę jutro..

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Światło zgasiłem po 18:00
    (do zdjęcia zapaliłem;))

Chciałem też usunąć drogi, żeby nie było cyrków przy następnej imprezie, ale się nie dało.
    Szkoda.:cry:

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

U mnie brakuje 2 gałązki do skończenia misji. Niczym nie poganiałam, ale posprzątałam wszystko i same drzewka miałam.
    W evencie tylko roślinka do wysiania na ostatnie zadanie. Jutro powinien być koniec. Nie zbierałam regularnie. Bywało, że trzy razy dziennie, ale wystarczyło. :)

9. ania1713

Trochę postraszyli tym mrowiskiem.
    Jak widziałam poradnik, to stwierdziłam, że będzie jazda z mrówkami, skoro dają aż dwa mrowiska xD a tu i bez mrowisk dało radę

10. majka47

majka47 Komisarz forum

No ja też dziś kończę,mim,że niczego nie kupowałam,parę drzewek podlałam,ale tylko raz.Fajny event,nawet udało mi się inne misje zrobić,bez demolki farmy.Pozdrawiam farmerki i farmerów.

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Gałązki teraz już w nadmiarze :p
    Drugie mrowisko w inwentarzu i na razie tam zostaje. Nawet to pierwsze nie było potrzebne, bo mrówki mi zostały. Mam nadzieję, zę nie rozlezą się po całej farmie ;).

Też myślałam, że będzie trudniej, że gdzieś będzie haczyk, ale nie było. :)

12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

47 gałęzi do końca :)
    Rano będą :)
    Mech rośnie, bo do ostatniego zadania brakuje jeszcze troszeczkę :inlove:

13. puniak3

puniak3 Moguł forum

bardzo podoba mi się taki evencik oby więcej takich jeszcze nie skończyłam ale i owocków przybyło i zwierzątka się pasą i tak powinno być eventy na polu eventowym no chyba że hodowlane to co innego

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brakuje mi jeszcze 6 mrówek i ostatnie zadanie z mchem - na luzie się wysieje, misji też koniec jjutro także pewnie wszystkiego będzie nadmiar do wtorku czy tam środy. Chyba, że mi się odechce siać mech po zrobieniu całej planszy;)

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam tak samo,tylko dziś 7:20[​IMG]

16. Miśkowo

Tomku, czy ja dobrze widzę, Ty skończysz i misję i event, ze wszystkim się wyrobisz8)? Niewiarygodne, ale jeśli tak to moje gratulacje, mam nadzieję, że nie są za wczesne;).
    A u mnie na farmie została pamiątka po zrobionej misji - wyrósł pierwszy tulipanowiec, a na bahamie pierwsza i druga asymina:D.

17. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Zabrakło mi do pnącza 1 sztuki mchu :p. Trzeba poczekać na kolejny zbiór :). Powodzenia wszystkim życzę. Miłej niedzieli.

18. Miśkowo

Może wcześniej dopisze Ci 5 sztuk i nie trzeba będzie czekać na kolejny zbiór;)

19. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Jak ja Wam zazdroszczę. Wszystko mam w drzewach a gałęzie tak słabo u mnie lecą że jeszcze 339 brakuje. Z tego co widzę to nie dam rady skończyć misji przez wypadalce. Sąsiedzi ratują ale to kropla w morzu....
    Gratuluję tym co pokończyli, to się nazywa szczęście :)
    Miłego dzionka wszystkim życzę.......

20. ania1713

No ostatnio Tomek zaskakuje ;)

U mnie za 2 minutki będzie po evencie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.