Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No nie powiem, miałaś melodię do tego siania i zbierania :) - Brawo Ty :D;)
    A ja dziś dopiero jeden zbiór zrobiłam ,bo... no bo do czego innego melodię miałam :p - i brawo ja xD:D:cry:
    - za 15 minut kolejny będzie a po nim jeszcze tylko - albo aż - 4 i... i z tego co liczę to 1 sztuki mchu mi zabraknie :wuerg:
    bo brakuje jeszcze 52 do 13-stego wkładu i 795 do ostatniego =847 razem
    za 15 minut będzie ; 847 - 158 =689
    4 x 158 =632 + 56 (ostatni zbiór bez odliczania na rozsiew ) = 688 o_O - no inaczej mi wyjść nie chce
    tej 1 sztuki braknie :wuerg::cry:- no chyba że będę miała farta i mi te 5 dodadzą :p:D
    tak czy siak jutro koniec zabawy z mrówkami :inlove:
    - gałązek też już tylko - albo aż :music:- 48 brakuje
    około 15 sztuk ze zbioru to faktycznie bardzo mało - z tego co u siebie zaobserwowałam to zXXL-ek leciały mi w sumie podobnie 1 gałąź na 4-5 drzew - w przeważającej części miałam jednak zwykłe i 1 gałąź na 3-4 drzewa
    - dziś ze zbioru wypadło 179
    wczoraj też ponad 170

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzięki, w dzień to nie problem, w dzień to nawet lubię takie zbiory co 3 godziny, komórka w dłoń i leci.;)xD

3. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Też zmierzam do końca .Taki event raz na miesiąc byłby mile widziany. Bardzo dobre nagrody , event w zasięgu większości graczy .
    Brawo BP, brawo Wy , brawo Ja

4. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

Oddaj do misji wszystko i Ci dopisze. Oczywiście pola pełne muszą być.

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zebrałam drzewa-nie wiem po co gałęziami(gałęźmi?)sypnęło,jak misja ukończona :p 158 na +.Za to w evencie ciągnę powoli,jak te mrówki,co ścieżkami łażą ;)Jeszcze 370 zielska brakuje...:cry:Mrówek 100 na + ale sobie jeszcze z mrowisk zbieram...xD

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ponad 400 gałęzi brak,,pół wyspy w drzewach,pół lasu tropikalnego w drzewach,pół wodospadów w drzewach,nie posadzę więcej,,misje robię,zwierz potrzebny,,:mad::cry::p

7. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

Oj tam, oj tam, wcale nie nudno. misja , różne drzewka , wiele możliwych wariantów .może monotonnie trochę ale mi pasuje .

AngelGina, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Misja wczoraj skończona spokojnie. Mchu jeszcze 480 sztuk i będzie finisz. Gałęzi i mrówek ponad stan. Powodzenia i spokoju życzę. Mamy jeszcze sporo czasu.

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Oddaję wszystko co do sztuki - oczywiście dopiero po zasianiu - i o tej 13,57 też oddałam
    przed chwilą zaglądam na to pole, choć za wcześnie na zbiór, ale jako że ono specjalnej troski no to mu ową troskę okazuję
    i co widzę o_O nooo ... dopisali :D - całe 5 sztuk dopisało :DxD:D
    czyli jeszcze 4 zbiory i te mrówki już tylko o resztę gałęzi będą się kłopotać :p

10. hexa30

hexa30 Zaawansowany

Jeszcze tylko gałęzie, pozdrawiam wszystkich :D

11. Auas

Auas Okazjonalny autor

witam a ja potrzebuje 1 mrowek

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  12. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja myślę że do poniedziałku będzie po evencie...gdyż jakoś nie specjalnie przywiązuje się do zbierania na czas...tylko jak mi się utrafi :p

13. mar1sz

mar1sz Okazjonalny autor

Witam-u mnie z500 wypadło 150:p

14. magros

magros Nadzorca forum

Witam jeszcze 223 galezie i 4 zbiory mchu a ile zabraknie to zobacze

robins71, AngelGina oraz krasnoludek10 lubią to.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

;) Acha xD to masz najwyższą wypadalność na całej Farmeramie :p
    Ja juz gałęzi nie potrzebuję ale za to mchu mi trzeba-za 0:36 następny zbiór a reszta jutro...Dalej uważam,że te wszystkie eventy są nudne,jak flaki z olejem...-.- A zapowiada się następny-Ingrid...-.- Wiem-farma-siać,hodować itd-ale czy na prawdę nic ciekawszego nie można wymyślić?o_O Co się stało z załozeniami o rafie?Tam jakaś współpraca z farmerami miała być...Nie mozna czegoś takiego zrobić? o_O A tak,to albo sobie pogadamy na forum,kto ile zrobił-albo i nie...Co ja tu jeszcze robię? o_O-.-:cry:

16. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam wieczorową porą:)
    misja wspomagająca właśnie zakończona, murzynek upieczony i jeszcze tylko mech do wysiania pozostał, ale na szczęście nie dużo:) Być może jutro uda się skończyć - "być może" bo nie chce mi się liczyć:p

oczywiście i dlatego nie narzekam, wszystko się przyda:) parę tygodni temu z jakichś TS-ów trafiła mi się nektarynka XXL i jak dobrze wspominam GT może okazać się perełką;) tak jak każde XXL prędzej czy później:)

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No ja nie wiem, czy najlepszą.. U mnie z 481 drzew średnio wypada 160 gałęzi:p;)

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Moje sadzonki też już wyrosły i tak samo nic z nowości, a z lepszych to 3 chlebowce wpadły, i tyle ;), ale nie płaciłam za te sadzonki, to nie szkoda, każde drzewko się przyda ;)
    Natomiast mrowisko jeszcze kończę, zostało mi ostatnie zadanie, brak 208 mchu... to już blisko ;)

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Muszę Cię zmartwić, nektarynka xxl już nie jest i nie będzie perełką. W grudniu mieliśmy Farmerski ekspres, który przywoził nektarynki xxl, może nie hurtowo ale chyba każdy farmer, który regularnie jeździł przynajmniej jedno takie drzewko otrzymał. Teraz możemy spodziewać się ich częściej z eventowych TS.
    Moje sadzonki z obecnego eventu dały mi różę i to wszystko godne uwagi.:)

20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ja jeszcze walczę - 92 gałęzie brakuje do końca, mrówki w nadmiarze a mech rośnie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.