Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tak w zależności od tego ile towaru oddasz po bokach tyle dostaniesz SP lub farmerek do każdego kroku z paska u góry.
    Jak zrobisz boki na maxa to dostaniesz w sumie 60 SP i 105 farmarek.
    Jeśli nie chcesz to nie musisz robić boków. A event i tak ukończysz. Ty decydujesz co jest dla ciebie ważne i opłacalne.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Trzeba jak oprócz przewidzianych nagród za zadania z pasków bocznych, chce się otrzymać przy wykonywaniu zadań z paska górnego dodatkowe nagrody w postaci super paszy i farmarek. W tabelkach przedstawione w ostatniej kolumnie jako zwiększenie głównych nagród:

Nagrody jakie będzie można zdobyć podczas eventu:

Na przyszłość proszę nie pisz dużymi literami (caps lock), spokojnie da się odczytać małe litery a pisanie dużymi jest na naszym forum zabronione.

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Do pnącza gałązki niepotrzebne, tylko mech i mrówki.:)
    Gałązki są do misji, generalnie lepiej lecą z 20 godzinnych, u mnie od 50 do 67 z pola, a z 12 godzinnych od 30 do 49, ale 12 godzinne możesz zebrać dwa razy na dobę.
    Nie wiem jak u Ciebie ze złotymi bananami, w misji można zdobyć 20, więc jak ktoś ma ich za mało to myślę, że warto, a zbliża się hodowla anakond i pewnie będą komnaty hodowlane do odkrycia.

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Gałęzi nałamało ponad wymagany limit [​IMG]

mrówek jak mrówek wszędzie ich pełno , nawet bez mrowiska ;)

brak tylko mchu

czyli pnącze tuż tuż :D

i mimo niefortunnego początku na star eventu i brak czasu w pierwszej dobie na pilnowanie z zegarkiem na ścianie ( telefonie) :p
    jakoś szybko poszło ( idzie ) :)

Gratulacje dla wszystkich co zakończyli
    a dla szukających mrówek i łamiących gałęzie
    życzę powodzenia [​IMG]

5. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

Witam wszystkich. U mnie brak 107 gałęzi, ale o ukończenie misji jestem spokojna, bo owoce mam, a i czas jeszcze jest na uzbieranie gałązek. Część drzew zbieram o 18 więc wypadnie pewnie ok 50 szt i potem już z górki. Niestety chaotycznie zaczęłam i to się za mną ciągnie. Mam całą Barbarę w drzewach, ale o różnych porach zbioru, co nie jest wygodne.. ale do ogarnięcia.

A jak chodzi o mech to jeszcze trochę siania przede mną:

Mrówek mam 87. Może jakoś pomalutku dobrnę do końca:)
    Miłej soboty wszystkim!

mnie w nagrodach misji podobają się TS, z których gracze mają fajne drzewka. Mnie się na razie nie poszczęściło, ale jeszcze parę ich zostało do odkrycia, więc kto wie:p

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

ehhh jeszcze gadzina i zbiór bananów... duuuużo banana będzie, zobaczymy jak z gałęziami

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzięki za wyjaśnienie, bo na początku myślałem, że to zwiększenie w tabelce oznacza o ile wzrasta nagroda a nie do jakiej wartości;)xD

kalinamala lubi to.
  8. RWM41

RWM41 Ambasador forum

jeszcze 20 gałęzi i kończę to mrowienie. Anakondy już się pasą

9. robins71

robins71 Stary wyjadacz

no i koniec, pnącze wisi, a gałęzi 120 brakuje...:)

10. amber♥

amber♥ Komandor forum

Jeszcze 2 zasiewy i koniec ( w swej mądrości na początku nie dołożyłam pól a roślinkę oddałam do misji :p- gdyby nie to pewno 1 zasiew by wystarczył )..144 mrówki siedzą już w stodole do wymiany . Event nawet spoko , z gałęziami trochę skromnie ale jakoś to wyleciało - misja w spółdzielni rano skończona. Z TS-ów najlepsze co dostałam to róża pustyni - reszty nie komentuję :wuerg:.
    Gratki dla tych co skończyli , powodzenia dla "walczących". Miłej soboty :)

11. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Event skończony, do misji brakuje 137 gałęzi.Wszystko na baśce w drzewach a wypadalność kiepska.

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

spokojnie wylecą te gałęzie, a pomyśl ile będziesz miała więcej owoców tropikalnych ;)

13. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Jeszcze dwa zasiewy mchu, 46 gałęzi i będzie koniec:)
    Z dobroci Ts-owych:tulipanowiec, róża pustyni i dwa chlebowe, reszta różne xxl i xl. Cieszę się, bo nie kupuję ts-ów, więc co ugram , to moje. Brakuje mi tylko asyminy, ale i ona kiedyś wpadnie. :)
    Pozdrawiam wielbicieli kwasu mrówkowego. :)

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Koniec mojej mrówczej roboty, zmieściłam się w 3 dobach.;)xD

Ewent mi się podobał, rozruszał targ, gałęzie zmusiły do zbierania tropikalnych owoców, mrówki całkiem nieźle z mchu wylatywały, nawet to zbieranie co 3 godziny nie było zbytnio uciążliwe. A teraz idę sprawdzić co tam w tajemniczościach siedzi.:)

15. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Wiem po dożynkach miałam braki nawet na paszę dla zwierzat brakowało.Dawno jednak tak słabo wypadajki nie leciały,tak to jest jak się przyzwyczai do dobrego to się póżniej narzeka.

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2019
  16. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Z pośród wielu starych drzewek może czasem trafić się perełka, u mnie trafił się tulipanowiec. Pierwszy i jedyny. O reszcie nie ma co wspominać.
    A w temacie gałęzi brak, trzeba być cierpliwym niestety.

17. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam za 15 minut zbiór mchu :)a potem jeszcze tylko 3 zasiewy i będzie koniec misji:D misja w spółdzielni zakończona i tak się zastanawiam czy użyć bonus teraz kiedy prawie na całości wyspy i farmy drzewa?:pczy zostawić na półeczce na inne czasy?;)w końcu jeszcze sporo czasu do następnego iventu ale od kiedy żywię się tym cudownym eliksirem;)sporo nowych misji doszło o_Ojakieś nowe kwiatki i dużooo ich do wysianiao_Oa i jeszcze kokon motylka zaraz dojrzeje a anakond tylko 500;) panie P....... co robić? jak żyć?:cry:xD:cry:xD8)siać czy hodować?:p

18. Rennnnie

Rennnnie Okazjonalny autor

dzięki Jagódka

robins71 i krasnoludek10 lubią to.
  19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze 128 gałęzi i kończę misję.

miwi45, olgs3 oraz robins71 lubią to.
  20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, jeszcze 790 sztuk mchu, w nocy nie wstajęxDxDxDxDxD. Gratki dla tych co ukończyli:):):)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.