Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzięki :) ale ja żadnym "miszczem" nie jestem - spać nie mogę po nocach i to cała tajemnica ;)
    a jeszcze sobie posieję trochę tych roślinek, a co takie puste pole ma stać ;)
    powodzenia wszystkim :)

2. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

pucharków max i JC też na drzewie stacjonuje.

3. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Misja zrobiona, gałązka na pnączu odpalona

Event przechodzi do historii .
    Pozdrawiam zbieraczy gałązek i zwolenników mrówczej pracy ;)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja na raty kończę.;)xD

Misja skończona, mrówek dostatek, a mech ciągle rośnie.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie Twój post usunęłam, niczego do tematu eventu nie wnosił a mógłby niepotrzebnie sprowokować kłótnię.

6. klonek68

klonek68 Generał forum

Gratulacje ,,,ja dzisiaj chyba też zakończę....brakuje tylko mchu;) powodzenia

7. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Dzień dobry,
    Czy ktoś może sprawdzał, czy te gałązki-wypadajki lecą lepiej ze zwykłych drzew, czy z ulepszeń XXL?
    U mnie lecą kiepsko... całe bahamy w drzewach i po ok 15szt ze zbioru... w życiu nie doczłapię się po to pnącze :(

8. rozaagata

rozaagata Aktywny autor

gałązka na pnączu odpalona,jeszcze240 gałązek i zakłopotane mrówki zaczną się uśmiechać pozdrawiam i powodzenia życzę

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.

gosia_73 za wykonanie zadań w misji nie ma rzędu chmur ;) A gałęzi teoretycznie wypadać powinno i być może wypada z drzew zwykłych bo mają dłuższy czas wzrostu od ulepszonych, ale takie XXL zbierzemy częściej tak że też istnieje możliwość, że ilość gałęzi będzie podobna :)

10. -senait-

-senait- Hrabia forum

mnie brakuje 400 roślin by pnącze odpalić i tyleż gałęzi by misję skończyć;) misja mocno zagrożona:(

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie też już końcówka :) brak 560 roślin, a mrówek już 90 ponad stan
    także te itemy to faktycznie średnio potrzebne

12. RWM41

RWM41 Ambasador forum

30 gałęzi brakuje i ostatni zasiew na polu. I dobrze.....

13. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witaski:) mi brakuje 10 szt ale siać to będę jeszcze cały dzień a może i część nocy;)z Tsów wyrosły mi 2 tulipanowce 1 asymina z tych wcześniejszych 16 ani jednej różyczki :eek: ale darowanemu koniowi ....:p mrówek ci u mnie dostatek pomimo że item zapominam zbierać ładnie lecą z badylka :p

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witam.Misja zakończona ale event jeszcze nie :( Za godzinę skończę 13 zadanie,na 14 mrówki mam ale na ostatnie muszę jeszcze siać,siać,siać :wuerg:

15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Stoimy prawie tak samo :) misja zakończona, a do pnącza brakuje mi jeszcze 529 zielonego mchu, mrówek już 106 na plusie :), itemy może i nie były potrzebne, ale misję robiłam również ze względu na nagrody cząstkowe :D co prawda nie wyrósł mi tulipanowiec, ale jeszcze w pasku czekają sadzonki asymińskie ;) a nuż się trafi jaka chociaż z jedna :)

16. ewanta

ewanta Komandor forum

do zakończenia misji brakuje 56 gałęzi, a do eventu ponad 700 mchu brakuje, mrówek już na plusie..
    dzisiaj nie skończę ale jutro na pewno:p
    sadzonek jeszcze nie wystawiłam.

17. Jarolnikk

Jarolnikk Aktywny autor

Zastanawiam się nad sensem robienia misji.... Składniki mam (reszta gałązek jeszcze wypadnie) ale czy nagrody są tego warte? A może czegoś nie doczytałem?

18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

itemy mogą się kiedyś na pnącze przydać ;) a u mnie cienizna z tsów dwa godne uwagi to róża pustyni i chlebowiec... więc z nowości nie zgarnęłam nic :(

19. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Hej, mam pytanie, czy naprawdę te boczne zadania trzeba zrobić NAJPIERW? Bo inaczej coś przepada?

rozaagata, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A już jutro przełączą się na TVN albo Youtube PlayxD

Mech posiany:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.