Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosiu to się da jeszcze "naprawić" zdejmujesz drzewka, odpalasz fiolkę i statek, i stawiasz od nowa. Jak Ci się chce.;):)

Mnie brakuje 59 gałęzi i 849 mchu, a mrówki już mam w nadmiarze, do przedostatniego zadania potrzeba 100 a mam 112.
    Nudny ten event i cieszę się, że niedługo koniec.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też się z tego powodu niezmiernie cieszę. Ale znowu będzie odgrzewany kotlet "Legenda wikingów":wuerg: Ciekawe, czy Ingrid znowu będzie fałszować i co to jest ten event styczniowy...

O 20:18 zostaną 4 kroki do końca.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wiem Aniu ale niech se rosną-już mało brakuje...A mam te,co by do następnych Dożynek się przydały-o ile Dożynki będą -.-

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki JC, z jednego zbioru miałam powyżej 300 gałęzi ;)

jestem jestem ;) nigdzie nie uciekłam

premium nie mam, a drzewa skracam dwoma statkami papugi i fiolką więc szybko poszło. Do tego stado JC i gałęzie są.

A w nocy to fakt wstaję i zbieram bo budzę się po 500 razy i tutaj urolog nie pomoże xD :cry: bo to dzidzia w pęcherz sobie kopie ot i matce spać nie daje :sleepy:

przepraszam, że tak późno odpisałam ale niestety do poniedziałku mam problemy z netem (wymieniają okablowanie i raz internet mam a raz nie mam)

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2019
  5. bacowa70

Ta misja z mrowiskiem w nagrodach to miała być jakaś pomoc w evencie, a to tylko po to żeby coś się działo. Jak ktoś wychlapał skarpety, to mu teraz żal, bo mrówki "lecą jak szalone" ;)xD

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale o jakim mówisz mrowisku na pnącze z misji ???
    oj nie strasz
    że muszę jednak ją zrobić

no ja mam że trzeba postawić tylko te z eventu
    zbieracze , zuchwała przeprawa , piknik dla mrówek , kodeks drogowy dla mrówek i zaradni budowniczy
    jakieś felerne pnącze mam ;)

7. klonek68

klonek68 Generał forum

Z tajemniczych sadzonek wyrósł mi dzisiaj TulipanowiecxDxDxD którego jeszcze nie miałemxD

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A to tym bardziej xD
    Widocznie nie doczytałam poradnika xD
    I tak sporo przeczytałam jak na osobę, która event wyniośle ignoruje 8)

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie lecą tak sobie-i tak znudzona jestem eventami-furt odgrzewane kotlety-to jak już robię,to na max-wiem,może niepotrzebnie skarpetami rzucilam ale niech sobie to 100% siedzi w stodole...

10. anna0089

anna0089 Książę forum

Skarpety nie rzuciłam :), nuda............... 10 zadań zrobionych jeszcze 5 .................>:(:wuerg:

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Odkryłam swoje Ts z eventu i po prostu:wuerg::cry:
    Same starocie w poczwórnym i potrójnym wydaniu.
    No i po co ja właściwie robię te eventy? Dla takich -nie powiem czego.
    Zero jakiejkolwiek satysfakcji i zadowolenia. Nie mam już ochoty go kończyć -.-

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2019
  12. bacowa70

Fakt bonus 100% zawsze się przyda, też go zabieram.:)
    U mnie mrówki bardzo dobrze leciały tak 26 - 34 ze zbioru. Oddałam już wszystkie i zostały mi już jako nadwyżka 42 mrówy.
    Jeszcze tylko jedno zadanie czyli dosiać 691 rośliny i koniec.

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Misja zakończone:

I nawet 1 gałązka na plusie :p

14. krasnoludek10

To się nazywa ekologiczne zbieraniexD

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

owszem, jakaś pomoc, znaczy się ,,misja wspomagająca,, przy ewencie
    i ona jak najbardziej taką jest , tylko że...akurat nie farmerów wspomaga:music:
    no ale nigdzie nie jest napisane że to ,,wsparcie,, dla nas więc...ten tego... przyznaję ze skruchą, że ja nie wsparłam ani grosikiem
    no co, sama bardziej wsparcia potrzebuję :p
    - jak ktoś te ,,skarpety,, wychlapał to faktycznie może sobie będzie w brodę pluł teraz
    - ja nie chlapałam :D skarpety na większe ,,mrozy,, mi się przydadzą :);) a te 780 to idzie i bez skarpet ,,wytrzymać,,

16. robins71

robins71 Stary wyjadacz

cholewka tak czytam wasze posty i się zastanawiam po co chlapać skarpetami po co inwestować jakieś tam wirtualne czy inne kasiory, jak i tak idzie ten event zrobić sobie bez żadnych inwestycji choćby dwie minuty przed czasem...miszczem jest każdy kto osiągnie metę:)jutro kończe event bez jakiś tam dopalaczy i trzymam kciuki za każdego farmera farmerkę żeby nie poddawali sie i na spokojnie ukończyli mróweczki ;)

17. krasnoludek10

Plumerię i słodliwkę bym sobie wyhodował sam i większość drzew, ale mi się po prostu nie chciało, taki ten event nudny;)

18. niki1990

niki1990 Komandor forum

coś mi się zdaje, że misji w spółdzielni za pioruna nie skończę. Gałęzie nie lecą prawie wcale, co generuje frustrację. Przynajmniej pnącze będzie

19. robins71

robins71 Stary wyjadacz

ale zaczęte masz te mróweczki to spróbuj je skończyć, na pewno się uda tyle czasu jest:)masz farmę inwestuj w nia robiąc eventy prosta droga do zysku;)pozdrawiam

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Już kiedyś Ci odpowiadałam :
    A co tam u Ciebie na Bahamie rośnie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.