Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magros

magros Nadzorca forum

Witam a mnie brak 400 galezi i nie wiem dlazego mi tak malo wypada

oset53, krasnoludek10 oraz robins71 lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To raczej nie znajomości a koszyki kupione-a tego nikomu zabronić nie można xD

3. miwi45

miwi45 Weteran forum

Sorry, ale w koszykach akurat gałęzi nie było :p ;)
    Więc pozostają stare dobre rady doświadczonych graczy, nt. zwiększenia ilości wypadajek.

4. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Ależ ja mam dwszystko w drzewach. Oprócz jednej łąki bo są tam zagródy anakond, których jest raptem 6 i reszta w drzewach8)

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jagoda1953, gaduły na forum są mile widziane, oby tylko - w miarę - trzymały się tematyki wątków;) Ostatni post usunęłam.

Moja misja nadal znajduje się w fazie "robi się". Jeszcze tylko 56 gałęzi, jutro powinny wylecieć. Jak stoję z mrówkami i mchem - nawet nie wiem. A że zbieram w miarę regularnie i mrówek jest jak... mrówek, to też pójdzie łatwo :)

6. miwi45

miwi45 Weteran forum

A mogę zapytać (wyłącznie w celach porównawczych)?
    Ile masz zdeponowanych pucharów na drzewie? Masz JC na drzewie? A może stojące na polanach?

7. gosiagosia60

A widzisz-nie kupuje,to nie wiem-więc zostaje tylko premium i wstawanie o określonej porze :pJa tam miszcz nie jestem,to się nie znam ...;)

8. aisunel

aisunel Generał forum

Nie takie mrowy straszne jak je malowano,3,5 doby do konca 3/4 wykonane;).Trza wybiegac w przyszlosc,ta zebra-przysmak lwa- to z pociagu czy od franka?.No i czekam na Mega Miszcza:p

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

No...mrówy wrzucone. Jeszcze tylko fura zielska do wrzucenia. Zupełnie nie ma motywacji do misji i drugiego mrowiska, ale gałęzie lecą to dla porządku się zrobi. 130 brakuje a zaraz zbiorę akebie to wpadnie kilka

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeszcze 15 gałęzi i misja wspomagająca przejdzie do historii.

Mchu brakuje 1303 czyli 9 zasiewów ( jeden z nich rośnie), a mrówek tylko 44.

PS. Sąsiedzi i znajomi - nie przysyłajcie gałęzi i mrówek, tylko eliksir.

11. gosiagosia60

Żeby nie to 100% dla drzew na końcu misji,to chyba bym też nie robiła po 3 zadaniu.Ale...Może BP ma coś w zamyśle i się kiedyś przyda:pNiech sobie w stodole czeka,jakby co...

12. robins71

robins71 Stary wyjadacz

witam..u mnie misja jeszcze 280 gałęzi a do pnącza 3 zasiewy i będzie finito:Dmrówek nadmiar...miłego wieczoru:)

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    No i ładnie poleciały gałązki z wyspy. Do końca pozostało 156 sztuk nazbierać. W sumie dzisiaj ponad 230 sztuk wypadło z dwóch zbiorów. Mech męczę jeszcze ale jutro powinien być koniec

14. ewanta

ewanta Komandor forum

mnie brakuje 180 gałęzi... a event - no cóż stoję na przed przed ostatnim poziomie... mchu jeszcze duuużo brakuje ale powoli do celu

15. aisunel

aisunel Generał forum

No Goska,toc to najcenniejsze 100%,oczywiscie po 5-ciu florusiach w tym ewencie,wiem prowokujesz;).Jakis czas temu probowalem obejrzec cos o tytule"zabojcze mrowki",no i na probowalem sie zakonczylo,ale natomiast "Mrowka Z",duzo ciekawsza od tego ewentuxD

16. gosiagosia60

6 zadanie w s-pni 226/240-tyle,ze ciała dałam i nie wszamałam ani fiolki ani papugi :cry:więc za 19:53 zbiór drzew -.- A w mrówkach jestem w 13 zadaniu-280/655 to jeszcze....:wuerg: mrówek 41-też jeszcze :wuerg:

17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Powiem raczej , że ktoś ma większą znajomość... gry , lepsze możliwości ( choćby więcej tego ,,zbędnego balastu,, o którym tam wcześniej była mowa )i....
    ... i robiąc normalnie udaje mu się tak szybko uzyskać te gałęzie.
    też robię normalnie , ale przy moich możliwościach i znajomości... to jeszcze trochę muszę się pomęczyć zanim tych gałęzi uzbieram - ale już tylko 250 brakuje więc 2 zbiory drzew i finito :D
    - no może ciut więcej niż dwa, bo już XXL-ki wykarczowałam coby lwy miały się gdzie produkować 8)
    może i dobra rada , ale ... ba
    weź to powiedz mojej Mieci, albo Przydasiowi - aż mnie mrowi na samą myśl coby to było :DxD:cry::cry:

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ech, te teorie spiskowe :inlove:xD
    Ciekawy pogląd, ten o znajomościach.
    Podrzucisz sugestię, z kim mianowicie należy się skumplować, żeby mieć więcej wypadajek...?
    Z adminem gry, z programistami...? A może z dyrekcją firmy...?
    Tak by było w sumie najbezpieczniej.
    Hmm, idę poczytać stronki korporacyjne BP oraz YI, później będę się zaprzyjaźniać przez LinkedIn 8)

A tak serio, to wiesz - rzeczy, o których już tu napisano (no i ewentualne zakupy za florki oczywiście), to jedna sprawa... ale tak z ręką na sercu: a po co kończyć tę dodatkową misję w aż takim popłochu...?
    Nie pali się, i tak jeszcze eventowy badyl jest do mozolnego zbierania - koniecznie musisz zebrać te gałęzie na już?! o_O

Aha, no i nie wiem, jakie wspomagacze stosujesz... ale osobiście bym nie szalała ze skarpetą czyli turbo zośką, to jest drogi nawóz (chyba że ktoś ma nadmiar drzew nawozowych), więc koszt takiego przyspieszania może znacznie przekroczyć ewentualne (jak dla mnie dość wątpliwe) korzyści.

I nuda.
    Bezbrzeżna, wszechogarniająca nuda.
    Osobiście jestem wrogiem tych "równych szans", bo mi się źle kojarzą.

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze 4 kroki i 3 mrówki (za godzinę) i kuniec. Gałęzi brak 292.

20. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ewciu ja nie pisałam że mam tylko tyle drzew :D ale na jednym polu mam tyle i słabo lecą te gałęzie :) Nie załamuję się, nie zrobię to mówi się trudno i żyje dalej. Moje życie nie zależy od gałęzi :D Za to mrówki lecą wyśmienicie, robię już ostatnie na górze i jutro rano powinnam skończyć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.