Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witam.Mech powoli rośnie,więc mam dopiero tak:[​IMG] Natomiast gałęzi do misji brakuje 175 szt.więc spoko :p

2. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    To mi wygląda na antenę satelitarną,a nawet jestem tego pewna,gdyż:
    -mrówki zapewne kontaktują się z Nublonami(no to jak by sobie radziły bez anteny)
    -żadne porządne domiszcze(mrowisko) nie obejdzie się bez połączenia z satelitą w celu odbioru TV(Walka o tron i te inne Belfry)

U mnie pozostaje do zebrania jeszcze 150 gałęzi,1500 mchu i 115 mrówxD.Przed niedzielą będzie koniec.
    Powodzonka życzę!

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Kupujesz w Galerii handlowej item o nazwie Podstawowa fabryka, po czym nakładasz na nią kolejne i kolejne ulepszenia, które zdobywamy przy różnych okazjach - głównie w eventach. Szersze informacje >>KLIK<<
    Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o fabryce - otwórz proszę temat w dziale Pytania ogólne.
    --------------------------------

Na Bahamie zostawiłam drzewka tylko na jednej łące, plus po parę sztuk na pozostałych dwóch. Powoli te gałęzie wylecą, brakuje mi jeszcze 115 szt. do końca.
    Jakoś bardzo się wypadaniu nie przyglądam, ale wydaje mi się, że z 1 łąki drzew XXL wypada jakieś 30 gałęzi.

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2019
  4. danusias23

danusias23 Książę forum

Hej Kochani! Dawno mnie nie było, chyba z rok... Postanowiłam zaoszczędzić trochę czasu i poświęcić go nauce i dzieciom :) Ale kilka dni temu coś mnie podkusiło i weszłam na konto i masz xD znowu mnie wciągnęło! Ciągnę poziom 97 niemiłosierniie i robię te mrówy mimo wszystko, oraz serdecznie proszę sąsiadów o gałęzie, bo coś nie doczytałam w faq, że wypadają tylko z drzew i na noc posiałam kolczocha z maską tiki:cry: zaraz oczywiście również wysyłam prezenty.
    Czy Jagódka13333 jest tu jeszcze? Dużo pisała na forum, a teraz nie widzę jej postów.
    Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich stałych i wiernych bywalców, Panoramę Ogrodniczą, Grecię :inlove:, Zzizzie, MaDzo, Halnego Rysia i wielu, wielu innych ;)

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Witam orzących wkoło mrowiska :D
    U mnie mech powoli do przodu, tragedii nie ma ;) stoję na 11-stym zadaniu, brak tego zielonego, ale za pół godzinki zbiór, 70 mrówek na stanie, podczas wyrywania mchu jakieś mrówki dojdą ;), misja już na ostatnim 6 zadaniu, brak 396 gałęzi, zbiór drzew wieczorkiem :)

Czyżby to jakieś wielkie jajo mrówek ? ;)

6. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Słabo lecą te gałęzie

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzisiaj gałęzie bardzo ładnie poleciały, 2,5 pól drzew 121 sztuk.
    Pozostało do zebrania 128 gałązek i misja będzie zakończona.

Mchu brakuje jeszcze 1782, a mrówek 150.

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Witaj Danusiu, fajnie, ze wpadlas połapać te mrówki.:D
    Widać wszystkie do mnie poleciały.;)xD
    20 godzinne w lesie i na plantacji dały 61 i 67, a xxlki i sandalowce na wodospadach 49. :D

9. adajko

adajko Czeladnik forum

z 10. szt plumerii i 10. szt słodliwki, podlanych czym się da, wypadły... 2 gałęzie:(
    o co chodzi?

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Taka jest średnia wypadalność.
    Posadź całą łąkę drzew i wtedy efekt wypadania będzie lepszy

Średnio z całej łąki czyli 188 drzew wypada od 25 - 40 gałęzi.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

chyba o to,ze to za mało drzew na większą ilość wypadajek....

12. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Witaj.Ja wróciłam po 4 latach i siedzę już znowu długo :D.Jagodka jest.
    Mrówki gonią mrówki u mnie coraz bliżej do pnącza.Miłego dnia

13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Wyrzuciłam te drzewa z łąki, bo bardzo mało gałęzi dawały. Posadź 20 godzinne, jeżeli masz te po 21- 22h to też. I najlepiej całe pole. Gałęzi będzie więcej. Jeżeli dasz przed zasadzeniem Fiolkę wzrostu i potem dołożysz turbo nawóz - zbierzesz wcześniej. Powodzenia.

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Spróbuj posadzić 532 drzewka, głowę dam, że wyleci duuużooo wiecej.:)

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Chyba głównie o to, że plumeria i słodliwka mają krótszy czas wzrostu
    chociaż u mnie 31 szt. plumerii dało właśnie 11 gałęzi :inlove:- niczym nie podlewane 8)
    na wodospadach; 26 XXL i 129 zwykłych (czytaj 20 godzinnych) sypnęło 47 szt.
    plantacja; 141 zw. i 7 XXL dało 53 szt.( w tym te 11 z plumerii )
    a las tropikalny; 133 zw. i 21 XXL dało 62 szt
    razem wychodzi 162 gałęzie
    do zebrania jeszcze ogród dendrol. i 36 niedobitków które rozjechały mi się w czasie :p
    czyli ok. 170 sztuk ze zbioru wszystkiego - z obliczeń wynika mi że średnio jedna gałąź przypada na 3-4 drzewa
    tak do niedzieli misja będzie zaliczona - 273 gałązki mam jeszcze dostarczyć
    podobnie z mrówkami; jeszcze 11 pełnych zbiorów tego zielonego i 12 uzupełniający ( no chyba że z tych dopisywanych uda mi się 26 szt. uzbierać - ale to wątpliwe :p ) - mrówków zaś brakuje 181 więc przy 11 zbiorach to jakieś 16 i pół sztuki na zbiór
    nie wylecą ? - no przecież wylecą :D i to ze sporą nadwyżką :DxD

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2019
  16. RWM41

RWM41 Ambasador forum

220 gałęzi do końca. A tu by wypadało lwy postawić....

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

lwów mam dużo, bo siedzą w menażerii... gałęzi brakuje 155, ale niczym drzew nie przyspieszam, mrówki mam już wszystkie potrzebne a roślinę jeszcze 5 zasiewów (liczone z tym co stoi na łące), czyli chwilę po północy będzie koniec :)

18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam i ja.
    Do ukończenia 11-tego zadania brakło 50 mchu. Mrówek mam 106
    a gałęzi do ukończenia misji brakuje jeszcze 225 szt.
    Dzisiaj z całego areału na baśce w drzewach 20h wypadło tylko 107gałązek.
    Trzeba wziąć chyba piłę i trochę poobcinać drzewka albo co.

19. rysio

rysio Półbóstwo forum

bez szans na misje towarzyszaca. z 276 drzew raptem 39 galezi (czali 1 galaz na 7 drzew). brakuje mi ich 624 czyli powinienem zebrac 4430 drzewa. a nie mam ani tyle drzew w pasku ani nawozu na podlanie tych co posiadam. czyli raz znowu klapa

oset53, Mikasek- oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Gałęzie ładnie rano wyleciały bo musiało wiać w nocy i połamało drzewka :) Pozostało mi ich nazbierać jeszcze 268 sztuk. Wieczorem liczę na 100 a reszta jutro. Cała wyspa oprócz 2 menażerii, manufaktury i ogrodu dendrologicznego w drzewkach xxl. Natomiast rośliny eventowej muszę nasiać 1441 sztuk odjąć to co na polu i nazbierać 95 mrówek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.