Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

u większości jest raczej 1 gałąź z 4-5 drzew 20h.

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To tylko marzenie.:p
    Żeby po skończeniu ewentu odblokowały się wszystkie nasiona w siewniku i można je było siać na polu ewntowym.
    Taka nagroda na koniec.
    Bo potem po co siać ewentówkę?
    Dla SG/PD z wymiany?

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No całkiem jak Don Pedro de Pommidore...:p Karramba xD
    Nie wiem czy jeszcze dziś zbiorę zielsko -nie chce mi się czekać...

4. -basia1953-

-basia1953- Forumowy żółtodziób

ewent jak ewent mozna go zrobic tylko gdzie te zdobyte zlote banany

5. niebo016

niebo016 Generał forum

A jaką macie wypadalność mrówek z jedwabnego mchu? u mnie z różnych pól około 30 sztuk na jeden zbiór. Może z podłużnych pól będzie więcej mrówek?8)8)8)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Yes!!! Dopisali mi 5 mchów,zadanie zaliczone :music:

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

z 20 h gorzej jak z 12 h (XXL), ale to u mnie co jakis czas normalne

8. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Jak Wam lecą te gałęzie? Na głównym polu br z 20 drzew xxl 1 gałąź, jakaś masakra :(

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja mam w tropikalnym 188 xxl i to daje tak 28 - 35 gałęzi w jednym zbiorze, a zbiorów mam trzy na dobę z dopalaczami ( fiolka wzrostu, statek pirackiej papugi, skarpeta).

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2019
  10. klonek68

klonek68 Generał forum

Ja mam drzewka 12 h i wypada z nich dwa razy dziennie ok 60 gałęzi więc spoko;)

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

20 drzewek to trochę mało Madziu :) jeśli przedmioty mają wypadać tylko z drzew to warto tych drzew wystawić jak najwięcej, wtedy jest szansa, że i wypadajek będzie zdecydowanie więcej. Ja mam całe wodospady i las w drzewach, na plantacji też o różnym czasie wzrostu oprócz 3 magazynów i szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi ile sztuk tych gałęzi wypada i nie mogę powiedzieć żebym jakoś szczególnie się przykładała, TNZ nie używam, 2 razy załapałam się na bonus ze Statku pirackiej papugi x 2 i do ukończenia misji brakuje mi jeszcze 335 gałęzi, a więc lecą całkiem przyzwoicie. Wystaw więcej drzew, powodzenia :)

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ooo, dopisali mi 5 sztuk ewentówki w krótszym czasie niż zapowiadali czyli drugi raz, brawo:):):):)

13. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Witam. 9 zadań zrobionych, czyli ulepszenia fabryk zdobyte:). Reszta powoli , aby do przoduxD:D:D

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie na wodospadach z sandałowców i XXLek, czyli 12 godzinnych leci ok. 30 gałęzi, a z plantacji i lasu z 20 godzinnych ok. 50, w tej chwili czekam jeszcze na 435 gałązek.

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie z Baśki całej w drzewach średnio 100 gałęzi na dzień pewnie - nie wiem, bo nie liczyłem.

16. ewanta

ewanta Komandor forum

ja mam prawie cała wyspę w drzewach i zwykłych i XXL-ek. brakuje mi jeszcze 378 gałęzi.

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Sprawdziłam ile mi brakuje gałęzi, jeszcze tylko 347.
    Tak więc już z górki.

18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Gałęzi brak 140 do ukończenia misji w spółdzielni ,a zadania w 9 siedzę 234/400 i dzisiaj mimo że jeszcze 1 zbiór braknie kilka szt

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    8 zdań zaliczone a 9 za niecałe 2 godzinki. Natomiast w misji brakuje mi 406 gałązek ale wypadną na luzie. Zakładam że w ciągu 3 dni

20. aisunel

aisunel Generał forum

Mrowow,miszczow lokalnych i miedzynarodowych nam sie namnozylo,no i Mega miszcz nieznany,nieokreslony,napiecie jak w bigbraderzexD.Robie to mrowisko,bo mrowki to jest to chyba najbardziej zorganizowane owadzie spoleczenstwo na tym globie:p.Jak zwykle teorii,krzykow i jak zwykle,jak nie klikasz,nie zrobiszxD

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.