Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

ludzie, lecą wam gałęzie? bo mi chyba tylko w kulki i to ostro

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Lecą. Z drzew na Bahamaramie.
    upload_2019-1-9_23-16-3.png

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Owszem, może nie ma huraganu i nie sypie nimi strasznie, ale już 214 mi wypadło z drzew na Baśce
    Masz anielską cierpliwość, podziwiam.

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Bo nie wiem jak to liczyć. A poza tym wychodziłp mi 261 a nie 269 z kalkulatorem.

5. niebo016

niebo016 Generał forum

:music:Jeśli dziś dobrze leciały gałęzie z moich Bahama to jutro kombinuję z fiolką wzrostu i turbo nawozem i powinnam mieć 300 na plusie gałęzi. U mnie te mrówki to słabo wyłażą spod tego mchu ewentowego :sleepy:

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ile teraz masz posiane na polu?
    58 tak?
    93 oddałeś do misji
    tak?
    Ile masz w siewniku?

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

291 + 7 do misji, aby była pełna setka. I kolejny zasiew zrobiony.

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Tomek, ja mam dużych pól 31, średnich 9 i 16 malutkich.
    31 x 4 na czysto = 124
    9 x 2 na czysto = 18
    16 x 1 na czysto = 16
    124 + 18 + 16 = 158

Na czysto oznacza już po posianiu, co zżera 56 sztuk.

9. hlnrys

Czyli tak:
    100 - oddane
    58 - posiane
    291 - w siewniku
    Czy tak?

A zresztą co się będę gimnastykował.;)
    Po rozsianiu potrzeba było zebrać 20 razy.
    2x zebrałeś to zostaje 18, ten posiany i jeszcze 17.
    Po 3 zbiory dziennie + 1 na noc to chyba zaplanujesz.
    I to na bank wystarczy.

Tylko proszę, nie pisz więcej, że masz np 1000 albo 1200.

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2019
  10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to jest jedyne pole na którym zasadniczo nie liczę ile mi zostało do końca, bo i tak niczego innego na tym polu nie posieję... oddałam najpierw wszystkie potrzebne rośliny do misji i teraz po każdym zbiorze co do jednej roślinki oddaję do eventu - tylko po to żeby dostać te 5 roślin z systemu co 5 godzin, a kiedy skończę? jaka to różnica? - i tak sieję praktycznie bez przerwy (minus krótki czas kiedy śpię) - po dwóch dobach może przeliczę, ale pewnie wtedy już skończę, albo będę blisko końca.....

11. hlnrys

No i masz 100% racji.
    Dlatego edytowałem post.
    Nie ma co się rozdrabniać.

12. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Właśnie zebrałam i się zdziwiłam wypadło 36 mrówek, na tej łące to rekord

13. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

dokładnie

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

janafarm to o co pytasz to ikona nagrody, która aktualnie jest do zdobycia za wykonanie zadania na pasku postępu, a te grafiki z +0 to ikona organicznego nawozu (po lewej) i owoców (po prawej), które zostały oddane do zadań bocznych.

15. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Według mnie nie dokońca jest jak napisałaś zadań mamy 5 ,a po oddaniu z lewej mam plus 4 i dostaje tyle sp z prawej plus 7 i mam tyle farmarek.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

olgs3 pośrodku tak jak napisałam wyżej jest ikona nagrody za zadanie w postępie ogólnym, które aktualnie jest wykonywane a u Ciebie ta 4 i 7 to dodatkowe ilości super paszy i farmarek, które otrzymujesz za wykonanie zadań w postępie ogólnym za wcześniejsze oddanie nawozu organicznego i owoców w paskach po lewej i prawej stronie. Koleżanka wyżej nie oddała nic do bocznych pasków dlatego ma +0 i nie otrzyma nagród dodatkowych dopóki nie odda towarów do pasków bocznych.

17. robins71

robins71 Stary wyjadacz

dzień dobry wszystkim:)wreszcie przyszedł czas napisać co u mnie sie dzieje:Dano działam nawet nie źle chyba bo oba boczne paski zrobione, górnego 6 pól, a mrówek wypada średnio 27 , gałęzi też sie zbiera bo to różna pora tych drzew , w każdym razie jestem w spółdzielni na itemie dającym mrówki w 3-cim zadaniu:)podoba mi się ten evencik a i paszy na anakondy trochę wpadnie;)miłego dnia wam życzę i dobrych zbiorów wypadajek
    edit. podziwiam farmerów którzy z taką cierpliwością tłumaczą coś co jest takie oczywiste;)ukłony w waszą stronę....

mrowisko juz stoi w ogrodzie:D

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2019
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Mrowisko stoi.8) W s-pni stoję na 4 złotym-postoję jeszcze,bo brak gałęzi...Ale to już samo się zrobi:p A w górnym pasku 4 zaliczone.Więc wynik nie zły,jak na niecałą dobę eventu.:music:

19. anna0089

anna0089 Książę forum

A ja w dalszym ciągu nie wykazuję entuzjazmu do tego ewentu. Zaczęłam robić -siła rozpędu 8) trochę sobie jednak zdemolowałam Bahamę-.- dla gałęzi. Nie ma zagród to i wiatr hula .Boczne paski zrobione i dwa pierwsze zadania. Co się zrobi to będzie

20. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Bry wszystkim:)
    Gosiu-mam dokladnie tak jak u Ciebie i tez ten wynik calkowicie mnie zadowala:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.