SZKOLNA ZAGLOWNIA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ferma-ewa, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ferma-ewa

ferma-ewa Czeladnik forum

MAM PROBLEM ZE SZKOLNA ZAGLOWNIA ZEBRALAM JUZ KILKA RAZY A WCIAZ NIE MAM ZADNEJ W STODOLE A WCIAZ BRAKUJE MI JEDNEJ SZTUKI DO EWENTU CO MAM ZROBIC?

2. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

Jeśli piszesz o ostatnim zadaniu to pewnie postawiłaś wszystkie na farmie i dlatego Ci brakuje tej jednej sztuki. Zrobiłem dokładnie taki sam błąd. Usuń jedną żaglownię z pola i event zakończysz.

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko bardzo proszę sprecyzuj czego Ci brakuje, a czego dokładnie szukasz, z którym zadaniem masz problem. :) Poza tym nie pisz proszę Caps Lockiem, gdyż w świecie wirtualnym pisanie nim oznacza krzyk i utrudnia przeglądanie forum. ;)

4. agaph-ja4

agaph-ja4 Forumowy żółtodziób

• Chyba mam podobny problem. W 5. zadaniu nie mogę oddać skrzydeł- pokazuje mi "0" w inwentarzu. Po przejściu na farmę okazuje się że w stodole są 4- i to się zgadza, bo tyle mieć powinnam. Jednak do zadania oddać nie mogę.

5. sofija

sofija Aktywny autor

W 5 zadaniu oddajesz 3 Szkolne żaglownie, nie skrzydła - zdejmij je z pola i oddaj :)

6. syla1000

syla1000 Forumowy żółtodziób

ja chciałabym żaglownię ale nie zrobię 5 zadania co mam zrobić i kiedy będzie event gift trade

7. agaph-ja4

agaph-ja4 Forumowy żółtodziób

Sofija:
    "W 5 zadaniu oddajesz 3 Szkolne żaglownie, nie skrzydła - zdejmij je z pola i oddaj :)"

No przecież, że tak...:oops::cry:
    Sofijko, jesteś wielka, dziękuję Ci bardzo.:D:)
    Idę sobie zrobić kawę, może przejrzę na oczy. Przepraszam za kłopot.

8. sofija

sofija Aktywny autor

Miło mi że mogłam pomóc :)

9. Graczom dziękuję za pomoc:)

Czy autorka ma jeszcze pytania ???:)

10. dosia70

dosia70 Czeladnik forum

dalej nie mam nagrod za 1 zadanie z komiksu co sie dzieje?????/

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

dosia70 a czy wykonałaś już całe zadanie w całości? Nie otrzymałaś za wykonanie tego zadania nagród? Na przyszłość bardzo proszę załóż własny wątek z pytaniem, by nie zaśmiecać już istniejącego. :)

12. Pytań od autorki wątku nie ma więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.