szkola farmerow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wrob1, 2 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wrob1

wrob1 Czeladnik forum

Witam! Kolejny raz zgaszam problem w grze i nic Państwo nie robicie z tym problemem, mówię tu o szkole farmerów. Od 2 miesięcy czekam na nowego kurczaka i niestety nie mogę się doczekać. Czyżby szkoły farmerów już nie było, jeśli nie ma to powinniście to powiedzieć, a jeśli jest to powinna być jakaś reakcja z Waszej strony, bo czuję się lekceważony. Długo już gram i powoli zaczynam się denerwować tym stanem rzeczy. Proszę o szybką reakcję i odpowiedź.Pozdrawiam

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Będąc w Szkole Farmerów, kliknij proszę w to jajko- umożliwia to wyszukanie kurczaczka:
    Sprawdziłam u siebie na Farmie i od razu otrzymałam informację o wyszukaniu nowego kurczaka i możliwości przywitania się z nim.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2015
  3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

wrob1

Czekasz na kurczaka czy na mentora (bo niedawno kurczaki nie mogły zdobyć mentorów - problem był jakiś)
    Tak jak pisze Mod_Cookie klikając na jajo masz po sekundach nowego kurczaka ( a że termometr przeważnie czerwony że aż granatowy:p to inna bajka)

Atomcia lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wrob1 zgłaszałeś ten problem raz, zakładając 2 identyczne tematy tutaj :

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/problemy-ze-szkołą-farmerów.16347/

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/szkola-farmerow.16348/

Tam otrzymałeś odpowiedź,ale widzę że chyba nawet jej nie przeczytałeś.

Tutaj również pisałeś o tym,że czekasz na kurczaki ich i nie otrzymujesz :
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/szkoła-farmerów.12056/page-6#post-430535
    I tam Gracz podpowiedział Ci co należy zrobić.
    Samo czekanie nie spowoduje,że otrzymasz kurczaki,należy kliknąć w szkole na jajka,tak jak to pokazała powyżej MOD_Cookie*.
    Jeśli klikasz na te jajka w szkole i kurczaki nadal się nie pojawiają,zastosuj się proszę do tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<< Jeśli po zastosowaniu się do wszystkich wskazówek,problem nie ustąpi,napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej.

Liliowafarma, Twój post usuwam jako off-top.
    Przypominam,że dział ten nie jest działem dyskusyjnym.

BA_Chris lubi to.
  5. SMOD_Atena

yvonnege_ z postu Autora tematu wynika,że jest mentorem i ma problem z otrzymaniem kurczaków,więc Twój post o tym,że Ty czekasz na to ,aby zostać mentorem ,niczego nie wniósł do tematu,a w związku z tym usuwam go jako off-top.

wrob1, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. SMOD_Atena

yvonnege żadna złośliwość,już w poprzednim poście napisałam,że usuwam post :
    "Liliowafarma, Twój post usuwam jako off-top"
    i po prostu zapomniałam,błąd naprawiłam.Bardzo przepraszam yvonnege i Twój kolejny post usuwam.

7. wrob1

wrob1 Czeladnik forum

witam gram 3 lata klikam na jajka 50 razy dziennie i nic z tego nie ma czekam juz dwa miesiace na nowego kurczaka

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Odpowiedzi na Twój problem udzieliła w poście #4 SMOD_Atena. Jeśli zastosowałaś/eś się do wszystkich wskazówek i nadal nie możesz znaleźć nowego kurczaka, pozostaje napisac do Pomocy Technicznej. Z poziomu forum więcej zrobić nie mozemy, dlatego wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.