szkola farmerow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halina54, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Czy cos sie zmienilo w szkole farmerow,bo zawsze moglam kupic za punkty opieki ,Matke kurke i klapouchego na tydzien, a teraz matki nie ma?Czy o czyms nie wiem ?nie jestem na bierzaco z forum Ktos cos podpowie,wyjasni? Bede wdzieczna.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co wiem to nie było żadnych zmian w nagrodach dla Mentora i jeśli chodzi o Matkę Kurkę i Marcela Długouchego to nadal można każdego z tych sąsiadów kupić za 150 punktów poważania co tydzień.

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2015
  3. halina54

halina54 Hrabia forum

Mod Atena tylko u mnie sie nie wyswietla matka kurka ze moge ja kupic .Nie chcialabym pisac do pt tak blachej sprawie.Myslalam ze zniknela na dobre.Zawsze kupowalam za punkty oba.Moze wroci jak sie skonczy Marcel.Poczekam i dziekuje a jak co to napisze do pt.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie też był czas,że tylko Marcel się powtarzał,ale dla mnie to nie było różnicy,obydwoje sąsiedzi dają podobne prezenty.Myślę,że i u Ciebie Matka Kurka się pojawi,bo zniknąć nie zniknęła na pewno. W tej chwili u mnie jest kupiona kilka dni temu :

I skoro w razie się Kurka w sklepie mentorów nie pojawi to napiszesz do PT,to tutaj dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.