Szkoda, że Cię tu nie ma

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika alicja51, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alicja51

alicja51 Czeladnik forum

Witam :) chciałam poruszyć temat tego zadania jak i niektóre poprzednie. Jestem zawiedziona jeśli chodzi o wykonanie tych zadań Poprostu często się zdarza, że jestem już prawie na ukończeniu zadania, ale niestety nie kończę, ponieważ na końcu okazuje się, że jest to niemożliwe bo nie mam na tyle roślin, które mogę zmielić żeby ukończyć to zadanie itp. Czasem sobie myślę, że farmerama jest tylko dla tych co siedzą w domu i cały czas sieją, i zbierają
    Jestem na farmie od 2010 roku - pracuję, czasem wracam późno, ale regularnie tu wchodzę i bardzo lubię robić te zadania Niestety tylko nie kończę bo nie jestem w stanie - niektóre ilości roślin ilościowo i godzinowo są tak duże, że się nie da - i tak jak pisałam na wstępie musiałabym siedzieć od rana do wieczora codziennie. Dlatego proszę o wzięcie tego pod uwagę /myśę, że nie tylko mnie!/ żeby można było ukończyć te zadania, bo jest to frajda i motywacja do następnych.
    Z poważaniem - Alicja :)

2. gofi19522

gofi19522 Forumowy żółtodziób

Przyłączam się do poprzedniczki. Również lubię zadania ale ich ukończenie jest czasami nierealne jak się jest osobą pracującą. Przedłużcie event, myślę, że takich próśb jest wiele, więc proszę weźcie je pod uwagę

3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Hej "Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem" event sie zakończył i po sprawie....kolejne 2 w zanadrzu ;)
    Nie ukończyłam eventu i z tego powodu nie rozczulam sie na forum:)
    Odpuściłam mini event TS -luzik (oszczędność kaski):pxD
    Zastanawiam się czy robić te nowe eventy........chyba za długo gram i dlatego mi się luuuuuz włączyłxDxDxD
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

4. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam
    Ja ten koszmarny event kończyłam z zegarkiem i kalkulatorem w ręku masakra
    żeby jeszcze dało się uzbierać wypadajek konkretnie tych nieszczęsnych girland szybko aby potem mieć czas na ulotki i zbieranie recenzji to by było super a tak to dosłownie na styk zdążyłam

a gdyby nie pomoc w postaci maski tiki od przesympatycznej farmerki i nadrabianie karczochem girland to szans na ukończenie ani tyle , następnie dosiewanie bambusa na recenzje i co z tego że naprawdę sporo muszli mi zostało jak cała reszta dla osób pracujących to koszmar był

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Do zamieszczenia opinii na temat eventu zapraszam do wątku dyskusyjnego: >> Szkoda, że Cię tu nie ma.

Tutaj wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.