Szkoła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 19 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. Czy w Szkole Farmerów zmieniły się zasady? Nie znalazłam takiej informacji, a mnie nie dopisuje punktów za przejście Kurczaka na następny poziom . Czy ktoś jeszcze tak ma?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zasady działania szkoły nie uległy zmianie. Przeczytasz o tym w poradniku : Szkoła Farmerów
    Tutaj w pierwszej kolejności proponuje wylogować się z gry oraz ponownie zalogować. Czyli wykonać tak zwane "przelogowanie". Możliwe że to jest tylko kwestia odświeżenia gry.

Jeżeli jednak po wykonaniu tych czynności punktu nie pojawią się na koncie, to pozostaje tylko kontakt z pomocą techniczną. Niestety z pozycji forum nie jesteśmy wstanie zweryfikować problemu. Instrukcje jak napisać do pomocy technicznej znajdziesz w poradniku : Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Kilka razy przelogowanie i u jednego Kurczaka pojawił się bonus, u drugiego nie. Miłego dnia.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

W takim razie pozostaje tylko kontakt z pomocą techniczną, która ma możliwość zweryfikowanie tej sytuacji. Mam nadzieje, że wszystko uda się wyjaśnić.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.