szkoła mentora w oczekiwaniu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pancio471, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Witam wszystkich serdecznie. Mam jedno pytanie.
    Gram dosyć długo na farmie mając 92 poziom i jak dotychczas cały czas w zakładce szkoły mentorów jest napisane,ze moje zgłoszenie zostało przyjęte i mam oczekiwać.
    Trwa to już od początku powstania szkoły i zmierzając do mojego pytania chciałbym się dowiedzieć czy to jest toto-lotek,szczęśliwy traf czy jak to inaczej nazwać skoro zgłoszenie zostało przyjęte i nic w tej sprawie nie ruszyło.
    Z tego co czytam na forów mnóstwo farmerów otrzymało dostęp do szkoły mentorów, a ja czekam i czekam...........
    Proszę o odpowiedź ,pozdrawiam.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pancio471, czekasz Ty, czeka wielu Graczy, nie mamy niestety wpływu na przyszła stanowisk mentorski w szkole farmerów, pozostaje czekać, ale jak długo niestety nie wiem, nie odpowiem Ci na to pytanie ani ja, ani PT.
    122qwazi, to nie wątek dyskusyjny, post usuwam.
    Autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Skoro jak widać nikt nie ma wpływu na to jak zdobyć dostęp do szkoły farmerów to nie mam pytań. Czyli toto-lotek ciąg dalszy. Szkoda bo wydaje mi się,że ktos musi o tym decydować skoro zgłoszenie zostało przyjęte. Kłódeczkę można zawiesić.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziekuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.