szkoła mentorów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika el_mar, 17 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. el_mar

el_mar Forumowy żółtodziób

czy w pomocy technicznej wogóle ktoś pracuje?????????????????
    napisałem do nich i 0 odzewu:mad:
    nie dostałem nawet wiadomości wygrawerowanej przez automat:mad:
    a chodzi mi o to,że nie mogę wysłać mentorce punktów opieki???????????
    wciskam "wybierz",potem "punkty opieki",następnie "wyślij" i.............żadnej reakcji:mad:
    czyszczenie ciasteczek nie pomogło:mad:
    wylogowanie i ponowne zalogowanie też nie pomogło:mad:

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

el_mar, jeżeli napisałeś do Pomocy Technicznej sprawdź proszę czy odpowiedź nie "wpadła" do folderu SPAM, czasem się tak zdarza.
    Zapytam jeszcze czy zastosowałeś się do wszystkich porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa?
    Wyczyściłeś wszystkie ciasteczka w tym Fleshowe oraz pamięć podręczną? Czy masz aktualną wersję AFP?

3. el_mar

w spamie nie ma,przeglądarka wyczyszczona,zresztą próbowałem na mozilli i operze z tym samym rezultatem......

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

el_mar, spróbuj napisać do Pomocy Technicznej, po zapoznaniu się z tym poradnikiem: Pomoc Techniczna.
    Być może Twoja wiadomość była za krótka?

5. el_mar

zrobiłem dokładnie tak,poza tym dostałem informację,że zapytanie zostało wysłane..................
    a teraz spróbowałem wysłać coś innego,wysłałem cukier i...............poszło bez problemu................
    tyle,że mentorka nie dostała tego co mentorzy najbardziej potrzebują:mad:

Ostatnie edytowanie: 17 maja 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

el_mar, nie jestem w stanie sprawdzić co się dzieje u Ciebie na koncie w grze. Może to zrobić jedynie Pomoc Techniczna. :)
    Przeszukaj proszę skrzynkę pocztową jeszcze raz, może jednak gdzieś znajdziesz odpowiedź od PT. Jeżeli nie masz jej w skrzynce, to może masz przypisany inny adres mailowy do gry? Zwróciłeś na to uwagę?

7. el_mar

sprawdziłem wszystko..................
    nie ma................
    adres mailowy też..................

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jestem pewna, że jeśli napisałeś/aś do PT to otrzymałeś/aś odpowiedź, choćby o przyjęciu zgłoszenia, które jest wysyłane automatycznie.
    Jeśli nie ma jej w spamie czy innych tego typu zakładkach (np. Społeczności) sprawdź raz jeszcze adres, który jest przypisany do konta (w zakładce Moje konto). Zwróć szczególną uwagę czy na pewno nie pominięty czy pomylony został jakiś znak, np. kropka zamiast przecinka. Być może przy rejestracji konto zostało przypisane do innego adresu mailowego lub został on wpisany błędnie. Jeśli i to nie pomoże, a chcesz szybkiego rozwiązania problemu, możesz zmienić adres mailowy (najpierw konieczne jest potwierdzenie obecnego), a następnie ponownie napisać do Pomocy Technicznej.

9. el_mar

adres mailowy różni się jednym słowem:w grze mam gmail pl,a w gmailu mam com,ale już kiedyś zauważyłem,że mimo to,że wpisuję pl.,to w sumie wyskakuje com

10. BA_Czerwona

Masz więc rozwiązanie. Odpowiedź na Twoje zapytanie kierowane jest pod nieistniejący adres. Możesz to skorygować zgodnie z >TYM< fragmentem poradnika.

11. el_mar

wszystko cacy,ale wymagacie operacji płatniczych na dane konto,a ja nie doładowywałem konta..............
    w końcu to ponoć gra bezpłatna..............

12. BA_Czerwona

Im więcej informacji przekażesz, tym szybciej i sprawniej możemy potwierdzić, że jesteś właścicielem konta i dokonać zmiany. Przesłanie wszystkich nie jest niezbędne, choć jeśli dokonuje się płatności, to warto go przedstawić.

13. el_mar

wysłałem wszystko co miałem:D
    dzięki za pomoc:*
    mam nadzieję,że się uda:D

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również mam nadzieję że się uda. :)
    Skoro korespondencja z Pomocą Techniczną została rozpoczęta tutaj temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.