szkoła mentorów - zwiększono liczbę puntów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 9 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

2. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Nie zwiększono ale sprawdz czy nie masz na minusie jest zgłoszony już problem czekamy na rozwiązanie o_O

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

nie mam na minusie,mam tylko zwiększoną ilość.ale skoro jest błąd,to ok.znaczy nie ok,bo ledwo 3 tygodnie temu był też jakiś problem,ale rozumiem przyczynę.ciągłe problemy z tą szkołą....

4. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

To sie pojawia i znika musimy sie przyzwyczaić ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Prawdopodobnie taka sytuacja związana jest z występującym błędem, o którym mowa jest w tym OO : >>>klik<<<. Czekamy na rozwiązanie problemów. Kiedy otrzymamy nowe informacje na ten temat to zostaną zamieszczone na forum jak zawsze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

malgorzata1960 dziękuję za pomoc.

6. hanuszka1964

hanuszka1964 Forumowy żółtodziób

U mnie jest to samo, zamiast 1000 pt, musze uzbierac 2500 pt!?

7. SMOD_Atena

hanuszka1964, jak napisane jest w podanym wyżej OO, " (...)aktualnie poszukiwane jest rozwiązanie zaistniałego problemu. Jak tylko otrzymamy jakiekolwiek informacje w temacie bezzwłocznie je Wam przekażemy ".
    Problem dotyczy ujemnego stanu punktów poważania, niemniej jednak jeszcze nie został rozwiązany, więc pozostaje cierpliwie czekać na rozwiązanie.

foczunia84, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

nie,nie mam,dziękuję

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.