Szkoła farmerów...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasandra51, 17 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Czy to jeszcze działa?? Czy jeszcze trwa nabór kandydatów na mentorów? Czy ostatnio ktoś dostał nominację na mentora?? Pytam dlatego , że zgłosiłam się na samym początku i jakoś nic się nie dzieje... Jak długo jeszcze będę musiała czekać?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam.

Na to aby zostać Mentorem Gracze czekają rok albo dużo dłużej, ale z tego co jest napisane w poradniku Szkoła Farmerów, to:

Czyli pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać, aż zostaniesz przez system wylosowana.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Zapewniam Ciebie, ze nie ma się co tak gorączkować... czekałam długo, od początku, mentorem zostałam pół roku temu, kurczaków brak, a jak są to raczej niegrające - multikonta.....

zagma lubi to.
  4. kasandra51

Już od kilku lat (czyli od momentu powstania szkoły farmerów ) mam taką samą odpowiedz, Czyli nic nowego!

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak to prawda,,szkoła się kończy,,jestem od początku,5 poziom ,,,od dawna,,brakuje mi kurczaków,,,długo oczekuję na nowego,,,już nie wyrzucam tych,którzy nie grają,,,daję prezenty,,aż system sam wyrzuca,,przykre,,,współczuję Tym wszystkim,,którzy chcą być mentorami

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja tam nie narzekam na szkołę. Może dlatego, że nie trzymam nie grających kurczaczków;) Jestem mentorem od 10 miesięcy i nie zauważyłam, żeby jakość kurczaków się pogorszyła. Kasandra, a jaki masz poziom w grze? O ile dobrze pamiętam zostałam mentorem na 95 poziomie. Moi sąsiedzi też w okolicach tego poziomu zostawali mentorami.

Ostatnie edytowanie: 17 września 2016
  7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ale tu poziom nie ma nic do rzeczy, ja zostałam chyba na 99, a przecież można od 40. Nie ma nowych graczy i tyle, a nowe kurczaki to tylko któreś tam konta zakładane do wiadomych celów. Mam trzeci poziom mentora i nie wiem jak długo potrwa zanim awansuję, ilość punktów ciągle ta sama, bo kurczaki rzadko wyfruwają z gniazda, to raczej ja ich usuwam i dostaję następnych niegrających>:(

chrumcia91 lubi to.
  8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Moi drodzy, rozumiem, że chcecie pomóc Graczowi, ale wątek dyskusyjny znajduje się TUTAJ.
    Jeśli autorka wątku nie ma więcej pytań, to pod wskazany adres wszystkich serdecznie zapraszam :)

9. kasandra51

Proszę zamknąć temat . Jeszcze ze 3 lata poczekam.... A poziom mam 95.Pozdrawiam i dziękuję...

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.