Szkoła farmerów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 31 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzięń dobry.

Chciałbym się dowiedzieć, czy prowadzony jest jeszcze nabór do Szkoły Farmerów.
    Spełniam wszystkie wymogi opisane w >>tym poście<< pkt 4 i mogę śmiało rzec, że w stopniu maksymalnym, a mimo to system konsekwentnie pomija moje zgłoszenie.
    Czy są gracze, którzy ostatnio (w ciągu miesiąca) zostali przyjęci do szkoły (o ile można, to proszę o liczbę), bo nawet w wątku o szkole nie ma najmniejszej o tym wzmianki. Nikt się nie chwali.

Druga sprawa, to >>obiecane zmiany<< pkt 3.
    Co dalej w tej sprawie ?
    Obietnica jest sprzed dwóch lat i nic do tej pory nie zostało zmienione.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

12 września 2015 zostało zamieszczone OO, w którym czytamy:

A co do wyboru Mentorów, to tak jak jest napisane w podanym przez Ciebie punkcie:

Czyli: kiedy osiągniesz odpowiedni wynik i miejsce w rankingu, wtedy zostaniesz wybrany przez system i zostaniesz Mentorem.

A jeśli chodzi o ten punkt:

Jak wiemy twórcy gry mają co do niej plany i projekty, które na bieżąco są wprowadzane do gry. Na bieżąco są również naprawiane pojawiające się błędy. Jeśli jakieś błędy nadal występują, nie oznacza to, że nikt się tym nie zajmuje a prawdopodobnie niełatwo niektóre wyeliminować. Jednakże myślę, że Ekipa Bigpoint cały czas pracuje nad tym aby w grze występowało jak najmniej błędów albo o ile jest to możliwe nie było ich wcale.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2016
  3. hlnrys

Znam te ogłoszenia.
    Jaki to jest odpowiedni wynik ?
    Poziom 98
    Gram czynnie codziennie kilka razy wchodząc na farmę i ją obrabiając (minimum 2x)
    Pasek sąsiadów pełny
    Zgłoszenie od początku przed resetem i po
    Ile można czekać ?

Twoja odpowiedź sugeruje, że nabór jednak jest prowadzony w co szczerze wątpię.

Czy mam pytania ?
    Tak.

Nie odpowiedziałaś czy ktokolwiek został przyjęty w ciągu ostatniego miesiąca (nie sądzę, żeby taka informacja była objęta tajemnicą, a jej zdobycie stanowiło jakiś problem. No chyba, że nie ma się czym chwalić)

Co do zmian:
    Jeżeli ten reset ,to wszystko na co było stać BP, to w tej kwestii nie mam pytań.

Ps.
    Wymogi do naboru powinny chyba być umieszczone w poradniku.

peterek_w i babula40 lubią to.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Nie ma sie do czego spieszyc, kurczaków mało, a te co są, to raczej multi, bo o nic nie pytają, tak jakby grę znali od dawna i rzadko ktory przesyła prezenty. Ja też długo czekałam( od poczatku)....

babula40 lubi to.
  5. SMOD_Atena

System to ocenia, a skoro jeszcze nie zostałeś Mentorem to znaczy, że jednak Twoje wyniki nie są wystarczające. Nie wiem dlaczego, nie będę gdybać. Ogólne czynniki jakie mają wpływ na tę opcję w grze są podane, nie dysponujemy szczegółami. Nikt też nie monitoruje wszystkich Graczy tak aby gdzieś zapisywać kto i kiedy został Mentorem, jeśli Gracz o tym napisze na forum to możemy o tym przeczytać. Prawdopodobnie wielu Graczy z wyższymi osiągnięciami niż Ty też nie zostało jeszcze Mentorem mimo iż wydaje im się, że kryteria spełniają w 100% to jednak tak nie jest.
    Jeśli nabór i przydzielanie Mentorów będzie miało zostać wyłączone czy zawieszone to zapewne pojawi się na forum stosowne ogłoszenie. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń.

Czy chciałbyś jeszcze o coś zapytać?

skaliwa dziękuję za pomoc.

Do dyskusji i wymiany doświadczeń zapraszam tutaj: Szkoła farmerów.

6. hlnrys

Tajemniczy system...
    No cóż, szkoda, że niczego konkretnego się nie dowiedziałem.
    Nie mam na razie więcej pytań w tym temacie.

peterek_w lubi to.
  7. SMOD_Atena

Jak tylko jakieś konkrety otrzymamy to oczywiście zostaną zamieszczone na forum.

A skoro pytań już nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.