szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika roman1940, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. roman1940

roman1940 Aktywny autor

mam 3 sąsiadów, dostają odemnie codziennie prezent ale ja od nich nie dostaje żadnego - dlaczego ?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@ roman1940

Mówimy tutaj o sąsiadach, czy też o kurczakach?

Nie zależnie od odpowiedzi nie jestem wstanie powiedzieć czemu nie wysyłają Ci prezentu. Wysyłanie prezentów jest dobrowolne. Jeśli chcesz sprawdzić od kogo dostajesz prezenty, to musisz rozwinąć listę sąsiadów a następnie kliknąć na niebieski prezent.

Jedyne co mogę doradzić to wysłanie wiadomości do tych graczy z prośbą o przysyłanie prezentów.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

:)) Bo nie wysyłają? :))
    Napisz do nich sówki.
    Pozdrawiam

4. roman1940

roman1940 Aktywny autor

chodzi mi o kurczaki

5. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

musisz wiec uzbroic sie w cierpliwosc i pisac do nich by ich zmobilizowac :p niestety nie mamy na to wpływu czy zrozumieja co im sie tłumaczy ;) moga do konca swej bytnosci twym podopiecznym nie przysłac tobie zadnego prezentu jak tez wogóle sie odezwac bo i tak sie zdarza :D

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

W takim razie jedyna rada jest taka jak Alan1907 napisał. Czyli musisz napisać do nich i ich zmobilizować do wysyłania prezentów. Nic więcej na to się już nie poradzi.

Czym mogę jeszcze pomóc ?

7. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

A czy w ogóle istnieje jeszcze możliwość posiadania kurczaków i zostania mentorem? Ostatnio na ten temat jest wiele mylących graczy informacji. Prosiłabym w tym miejscu o rzetelną informację na ten temat.

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Oczywiście, że jest możliwość zostania mentorem a co za tym idzie posiadania "kurczaków". Musisz w szkole farmerskiej złożyć podanie i uzbroić się w dużo cierpliwości. Gdyż system sam losuje osoby które zostaną mentorami. Nie którzy gracze czekają od początków istnienia systemu, innym udaje się po krótszym czacie oczekiwania. Wydaje mi się że to jest źródło plotek.
    Co do wyszukiwania kurczaków, czasami gra trochę dłużej będzie wyszukiwała nowych podopiecznych ale na pewno ich znajdzie :)

Po więcej informacji na temat szkoły oraz systemu wyboru na mentora znajdziesz w poradniku : Szkoła Farmerów

9. kasandra51

No właśnie... Ostatnio z PT otrzymałam dość lakoniczną odpowiedż i dlatego pytam . Jest losowanie czy go nie ma? Czekam na szczęśliwy los od samego początku...

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Pozwolę sobie tutaj zacytować poradnik :

"
    UWAGA: Czas oczekiwania na wiadomość systemową nie jest jednakowy dla wszystkich graczy. W każdą noc ze środy na czwartek system będzie wybierał tysiąc graczy, którzy uzyskają dostęp do Szkoły Farmerów jako Mentor. "

11. kevin

kevin Forum Pro

też czekałem lata ,ale z pół roku temu sie fartło juz kończe 2 lvl ;)

12. kasandra51

Dziękuję . Więcej pytań nie mam .Miłego wieczoru...

13. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

kasandra51 ja takze dodam iz juz byli tacy gracze , którzy moznosc bycia mentorem mieli od samego poczatku a ja nim zostałem dopiero ok. miesiaca temu tak wiec tu potwierdzenie jak MOD sugeruje nie ma reguły i cierpliwosci nigdy dosc ;)

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

roman1940, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

15. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nowe pytania się nie pojawiły zatem temat pozwolę sobie zamknąć :)

Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.