Szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 21 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

ile trzeba czekać na otrzymanie kurcaków? 10 lat?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tytuł wątku zmieniłam, ponieważ według zasad działu (>>klik<<) powinien jasno określać temat, którego dotyczy pytanie.
    Czas oczekiwania na kurczaki jest różny- czasami pojawiają się od razu lub po kilku godzinach. Uzależnione jest to od ilości osób poszukujących w danej chwili mentora. Jeśli takich osób jest mało, czas oczekiwania również może się wydłużyć.
    Po wejściu do Szkoły Farmerów kliknij proszę w puste gniazdo i poczekaj, aż pojawi się zaświecona lampka- system w tym czasie wyszuka dla Ciebie nowego kurczaczka. U mnie zazwyczaj pojawiają się od razu :) Zapoznaj się również z poradnikiem: >>klik<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ale ja już czekam - od 40 poziomu się zgłosiłem minął rok i nic, niedługo mija kolejny rok i co będe tak czekać aż mi się znudzi gra?

4. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja tez bym chciala sie dowiedziec kiedy szkoła farmerów ruszy
    bo tez zgłoszenie poslałam i jeszcze nie dostalam odpowiedzi

5. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Ja też czekam już bardzo długo.......Zgłosiłam się, jak tylko pojawiła się Szkoła Farmerów, niedługo 94 poziom.... i;) może jak "dobiję" 100 lvl się uda. Klikanie w puste gniazdo niestety nic nie daje.........:cry:

6. szalona_koza

szalona_koza Czeladnik forum

Ja dostałam swoje pierwsze kurczaczki już dość dawno, na początku szkoły farmerów jednak logowałam się wtedy przez niemiecką i jeszcze jedną stronkę innego kraju (chyba węgierską - nie pamiętam dokładnie) więc może warto spróbować? Na początku dostaniemy gracza z tegoż kraju ale potem w miarę logowanie przez polską stronę dostajemy kurczaki polskie (bez GMO ;) ).
    Może warto spróbować?

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No pewnie. Kurczaki przez stronę niemiecką, kino przez stronę niemiecką. Może w ogóle zlikwidować polską wersję ?

W którymś z biuletynów jest chyba mowa o wstrzymaniu naboru na mentorów. Szkoła miała być naprawiona, poprawiona a jak widać skończyło się na obietnicach.

nikki2676 lubi to.
  8. szalona_koza

szalona_koza Czeladnik forum

Ja tylko zaproponowałam jakieś wyjście. [usuwam]

Post edytuję,niestosowną część usuwam i bardzo proszę o zachowanie kultury i nie prowokowanie do kłótni.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lipca 2015
    hlnrys lubi to.
  9. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Spróbowałam, a jakże, ale to nic nie dało, zero efektu:(

A tak przy okazji - możesz nie obrażać innych graczy? hlnrys z całą pewnością nie napisał nic, co by mogło Cię urazić, wyraził tylko swoją opinię n/t Szkoły Farmerów.
    Stale pojawiający się napis dotyczący oczekiwania na Mentora jest co najmniej irytujący.

Post edytuję,usuwam jak w oryginale.

SMOD_Atena.

10. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Ja czekam od samego początku, a mam 99 poziom. Też bym chciałam się dowiedzieć, dlaczego inni dostają kurczaki, a ja nie?

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie mam nic do Ciebie, kombinacje z obcojęzycznym logowaniem nie powinny mieć wcale miejsca. Takie mam zdanie i je przedstawiam. Nie obrażam nikogo i staram się podrzucać jakieś wartościowe informacje. Jeżeli mój post tak bardzo Cię ubódł, to bardzo przepraszam. Za maść dziękuję, nie wiadomo kiedy może się przydać.

Bez odbioru.

Post edytuję,usuwam jak w oryginale.
    SMOD_Atena.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na temat Szkoły Farmerów wypowiadali się Producenci gry w Biuletynach >>>klik<<<:

"Aktualizacja: Szkoła farmerów
    Tak jak zapowiadałam w poprzednim biuletynie, planujemy kompletnie przebudować tę funkcje w grze. Zdajemy sobie sprawę, że w funkcjonującej wersji Szkoły Farmerów roi się od błędów. Niestety naprawienie ich zajęłoby nam wiele miesięcy, a mimo to nie rozwiązałoby wszystkich problemów, bo przy tym systemie jaki mamy w tej chwili, liczba kurczaczków będzie zawsze mniejsza od liczby mentorów. W związku z tym podjęliśmy trudną, ale chyba słuszną decyzję, żeby nie tracić wielu miesięcy na naprawianie istniejących błędów, a zamiast tego skoncentrować naszą uwagę na stworzeniu czegoś nowego. Planujemy coś obszerniejszego niż aktualnie istniejąca Szkoła Farmerów. Coś, co pozwoli na spotykania i interakcje z innymi graczami bezpośrednio w grze, a nie tylko poprzez wiadomości na poczcie. W tym celu musimy jeszcze pokonać kilka technicznych trudności, jesteśmy jednak optymistami i uważamy, że zaoferujemy Wam pożyteczne, skutecznie działające i interesujące rozwiązanie."

"Aktualizacja: mentorzy
    Parę tygodni temu rozpoczęliśmy techniczną modyfikację systemu mentorów i oczekuje Was wiele radosnych zmian! Zorganizujemy kilka budynków na nowo, co umożliwi Wam łatwiejsze odnalezienie funkcji społecznościowych i dotyczących znajomych. Ulepszymy i uprościmy poza tym Wasze kontakty, a nawet wbudujemy do gry funkcję umożliwiającą łatwiejsze poszukiwanie sąsiadów. Całość systemu zależy bezpośrednio od graczy tzn. możecie teraz szukać swoich własnych mentorów/uczniów/sąsiadów/partnerów w miejsce automatycznego przyporządkowania. Oczywiście będziecie mieli również okazję uniemożliwienia znalezienia własnej osoby. "

Na chwilę obecną nie mamy żadnych nowych informacji.

_kubus1404_, aby otrzymywać kurczaki czyli uczniów w Szkole Farmerów, najpierw trzeba zostać Mentorem, zapoznaj się proszę z poradnikiem, który podała MOD_Cookie*.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

13. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

No dobra, zamykamy bo zaraz będzie dyskusja ale nadal tego nie rozumiem

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poczytaj proszę Biuletyny, do których link podałam wyżej, tam znajdziesz więcej informacji na temat planów Producenta gry.
    Na życzenie temat zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.