szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ruda_Gra, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ruda_Gra

Ruda_Gra Okazjonalny autor

czekam już bardzo długo na zaakceptowanie do szkoły farmerów, jaki jest tego powód?

2. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Nie ekscytuj się tak Ja czekam od początku powstania szkoły farmerów. Więc przed zmianami w samej szkole i naprawą błędów możesz raczej nie liczyć na akceptację na mentora.

3. Ruda_Gra

moj znajowy farmer zostal zaakceptowany bardzo szybko ma farme od niedawna wiec cos tu jest nie tak

4. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Przypuszczam że nasze aplikacje zaginęły. Może trzeba pisać na nowo, tylko pewnie nie ma takiej możliwości. Pozostaje nam czekać :(

5. haft61

haft61 Fanatyk forum

nie tylko wy czekacie, ale pewnie większość graczy
    cos kiedyś pisali ze ma byc nowa ale czy bedzie nie wiadomo
    ja tez czekam chciałabym miec na wychowaniu jakiegos kurczaczka

6. litkajestem

litkajestem Moguł forum

dobry dzien, nie ma bo nie ma nowych graczy, a jak sa to ..., ponoc milczenie jest zlotem

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.
    Przypominam jednak że nie jest to dział dyskusyjny i do rozmów na temat Szkoły Farmerów zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

Ruda_Gra, informacje odnośnie Szkoły Farmerów znajdziesz w Biuletynach Producenta : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Biuletyny producenta fakt coś tam obiecywały, ale już ich raczej nie będzie bo producent chyba stwierdził, że jego obietnice sobie a gra sobie biegnie całkiem innym torem. Było by chyba uczciwe stwierdzenie moderatora, że nie może się wypowiadać bo nie zna planów w tym temacie producentów gry.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oczywiście, że nie znam planów Producenta, nie biorę udziału w planowaniu/aktualizacji wprowadzanych elementów czy nowości do gry. Nie jestem nawet pracownikiem Bigpoint. Ja i pozostali członkowie Ekipy forum jesteśmy wolontariuszami i jesteśmy tutaj po to, aby nieść Graczom pomoc jak również przekazywać otrzymane z Centrali BP informacje Graczom, oraz przekazywać sugestie i opinie Graczy do BP, co też cały czas czynimy.

Ruda_Gra, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. Ruda_Gra

czy poprostu można sie doczekać akceptacji w szkole farmerów ? i czy ma wpływ na to poziom farmera?

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ruda_Gra, jak mówi poradnik: Szkoła Farmerów: "Mentorem może zostać gracz, który osiągnął w grze poziom 40". Zapraszam również do tego biuletynu: ..::klik::.., dokładnie czwarty punkt wyjaśnia zasady wybierania użytkowników którzy zostają mentorami/uczniami. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

12. Ruda_Gra

nie mam, dziekuje :)

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro wszystko jest już jasne temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.