szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kojko17, 14 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kojko17

kojko17 Młodszy ekspert

mam pytanie. Od otworzenia szkoły farmerów minęło już cho cho a mentorstwa dalej nie mogę dostać. I tu moje pytanie do BP. W jaki sposób sa wybierani mentorzy skoro gracze z wyższym poziomem czekają i czekają i ni widu ni słychu. Po co w takim razie została otwarta ta szkoła ? Żaby kolejki uskuteczniać ?

_Olenka47 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co do Szkoły Farmerów,to inne były koncepcje poprzednich producentów gry,w międzyczasie wynikło dużo błędów i nowy producent ma inne plany co do tej opcji w grze. Cytaty z kolejnych Biuletynów kolejnych producentów :

Tak na temat szkoły farmerów w biuletynie z października 2013 pisała była producentka gry-Suoni.

.

A cały Biuletyn znajdziesz tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/biuletyn-producenta-2012-2014.10520/#post-148898

3. kojko17

kojko17 Młodszy ekspert

dziękuję można zamknąć

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję również i skoro wszystko pięknie zostało wyjaśnione, to pozostaje mi zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.