szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .mila77., 10 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .mila77.

.mila77. Czeladnik forum

Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi ze szkołą farmerów a mianowicie zaraz jak się ukazała ta opcja zgłosiłam sie jako mentor i do dnia dzisiejszego wyświetla mi się tekst ,,dziękujemy i tak dalej....'' czy ktoś miał podobnie i jak długo czekal? A może za mało reaalnej kasy pakowałam w grę i nici z zostania mentorką??

2. Nie chodzi tutaj o pieniądze :)

Co tydzień ze środy na czwartek jest wybieranych 1000 nowych mentorów ale trzeba brać pod uwagę fakt że jest to łączna liczba ze wszystkich państw :)

Więc może i Ty się doczekasz :)

3. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Jakże się cieszę, że wreszcie wznowiono nabór na mentorów, ale wobec tego dlaczego w biuletynach jest, że nie ma naboru?
    Cyt."Jeżeli chodzi o inne wiadomości, duże znaczenie przykładam do szczerości i przejrzystości działań w kontaktach pomiędzy projektantami a graczami. Tak zamierzam postępować, dlatego chciałbym się z Wami podzielić wiadomościami na temat prac nad funkcją mentorów. Niestety w ich trakcie natrafiliśmy na mnóstwo problemów natury technicznej, których nie da się rozwiązać w krótkim czasie. Z tego powodu zespół podjął decyzję o wstrzymaniu prac nad tym projektem."

janekkostuchna, feniks1414 oraz kornik1 lubią to.
  4. nana290159

nana290159 Książę forum

Tez dlugo czekam, ale nie ma nowego komunikatu, czy Ty Kleopatro wiesz na pewno o wszczeciu naboru?

feniks1414 lubi to.

5. Wstrzymanie prac nad projektem( udoskonalaniem go ) nie oznacza wstrzymanie naboru :)

I tak jak napisałam wyżej nabór odbywa się co tydzień :). Nie widziałam Oficjalnego Ogłoszenia że nabór na Mentorów został wstrzymany, chyba że coś przeoczyłam :)

6. Dorota1020

Mam nadzieję, że masz rację :).

7. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Też czekam od samego początku. Z tego co się orientuję z niższymi poziomami dostają kurczaki :(

8. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Realna kasa odpada !!8) - wiem co piszę bo nie inwestowałem nie inwestuję i inwestować nie zamierzam w tą grę a mentorem jestem (fart zgłoszenia się przez niemiecką stronkę )
    Co do szkoły mentorów to bodaj wyczytałem w ostatnim biuletynie producenta że szkoła jest do przeróbki ale musi czekać na swoją kolej a więc nabór jest tylko na Antarktydzie i nie wiadomo kiedy wróci na resztę kontynentów

gosiagosia60 i feniks1414 lubią to.
  9. ivona40

ivona40 Okazjonalny autor

Witam ..również czekam od początku zaistnienia szkoły farmerów...hmmm trwają niby prace nad przeróbką a Ci którzy się ,,załapali,, zbierają żniwo tzn.zbierają punkty i nie tylko punkty..a My czekający? mam pytanie : w jaki sposób zostanie Nam to zrekompensowane...to Nasze czekanie na....i nie wiadomo do końca czy się doczekamy..ale zgodnie z przysłowiem ; czekaj tatka latka..pozdrawiam

feniks1414 lubi to.
  10. Nic mi nie wiadomo o rekompensacie za czekanie.

11. .mila77.

.mila77. Czeladnik forum

szkoda ,że to tak długo trwa :( ale pocieszyliście mnie,że nie chodzi tu o kasę :) może kiedyś się doczekam;)

12. Masz jeszcze jakieś pytania ?????:)

13. Dorota1020

Ciekawe ilu graczy z Polski zostało w tym roku mentorami?

14. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Nie mamy takich informacji :)

15. Wyjaśnione, więcej pytań od autorki wątku nie ma zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.