szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sproketh, 18 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Chciałam tylko zapytać czy szkoła farmerów jeszcze działa? Zgłosiłam się jako mentor chyba już rok temu albo więcej - i nic :eek:. Czy w ogóle mam szansę zostać kiedyś mentorem czy to funkcja tylko dla wybranych?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Szkoła Farmerów w dalszym ciągu działa, bardzo proszę zapoznaj się z Biuletynem producenta. ;)

3. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Dziękuję za odpowiedź. Widocznie ja nie zasługuję na ten zaszczyt. Gram zaledwie parę lat, mam tylko 93 poziom na farmie, tylko 218 na wyspie, robię prawie wszystkie eventy w całości i od początku gry nie było ani jednego dnia, żebym się nie zalogowała. Widocznie to za mało. Nie będę więc już czekać aż zasłużę na ten zaszczyt, bo nie mogę zrobić więcej niż robię. Pozdrawiam i dziękuję za szybką odpowiedź.
    Temat można zamknąć.

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie na prośbę Autorki zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.