szklarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Honorata, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Honorata

Honorata Aktywny autor

Uszlachetniłam malinę - wybrałam bonus wczesne dojrzewanie. Kliknęłam "zapisz", ale bonus w zakładce "uszlachetnianie roślin" się nie pokazał (pomimo przelogowania), natomiast w zakładce "szklarnia" przy malinie mam zaznaczony ten bonus zielonym haczykiem. Jest do moja pierwsza próba ze szklarnią. Bardzo proszę o pomoc, gdzie mam szukać i jak korzystać z tego "niewidocznego" bonusu. Pozdrawiam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aby aktywować zdobyte uszlachetnienie musisz przejść w Szklarni do zakładki " Uszlachetnianie roślin", kliknąć na pusty slot i włożyć do niego uszlachetnienie.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>klik<<<, oraz do lektury nieoficjalnego poradnika ze wskazówkami doświadczonych Graczy : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Honorata

Honorata Aktywny autor

Udało się. Bardzo dziękuję za pomoc. Życzę miłego dnia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.