Szklarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Czy z z obsadzonej małej doniczki,jest możliwość uzyskania bonusu: Miłość do SN?

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak jest to mozliwe

aleksandra lubi to.
  3. carlain21

Dzięki:)

Jeszcze jedno. W porze mam zdobyte już 2 bonusy. Więc szansa na uzyskanie tego, na który czekam jest większa?

4. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

bardziej moim zdaniem badziej opłaca się robić najwieksze doniczki, ponieważ na bank tam masz zdobyty jakiś bonus a w małych niekoniecznie....

aleksandra lubi to.
  5. Juicymaster

Juicymaster Czeladnik forum

w małych jest możliwe,ale trzeba zasiewów/obsadzeń/ bardzo dużo,trzeba liczyć nawet w miesiącach

2 miesiące zajął mi 1 bonus dla kalarepy,ostatni 25%efektywności dla SN

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2016
    aleksandra i carlain21 lubią to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja wcześniej jak chciałam goździki uszlachetnic i roze to mi ciezko szło, ale w koncu sie udalo-a teraz, wsadza każdą roslinę po kolei jak leci do szklarni i z kazdego wsadu mam zawsze uszlachetnienie ;) oczywiscie obsadzam najwieksza ;)

aleksandra i carlain21 lubią to.
  7. carlain21

Teraz akurat nie wystarczyło mi nasion na obsadzenie największej doniczki. Dlatego spróbowałam na małej.

aleksandra lubi to.
  8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak obsada największej szklarni jest najlepsza,,,trzeba zbierać każde ulepszenie,,,nie zawsze korzystne,,aby dojśc do konkretnych,o które nam chodzi,,a,w sloty kładę ulepszenia ,które mi pasują

carlain21 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i podpowiedzi.

carlain21, polecam wątek >>>Szklarnia<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. carlain21

Witam:)

Dzięki, ten wątek sobie przeczytam.

Temat do zamknięcia.

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.