Szklarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika piomon86, 4 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piomon86

piomon86 Okazjonalny autor

Witam, czy ktoś aktualnie uszlachetnia roślinki w szklarni? Regularnie wstawiam tam rośliny i nie wypada żaden bonus.... Czy ktoś mógłby mi potwierdzić że to w ogóle działa....

2. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Tak działa mam w pełni uszlachetniony krokus do zbioru roślin 1s
    Nie zawsze masz bonus, skoncentruj się na konkretnej roślinie co chcesz uzyskać ja zawsze wybierałam średni wsad czasami za pierwszym razem czasami drugim był bonus, ale zawsze te bonusy akceptuj nawet jak ci się nie podoba.
    Najważniejsze skoncentruj się na roslinie a zwłaszcza bonusach jakie są dla ciebie najważniejsze. Powodzenia

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

FARMAJOLA1 dziękuję za pomoc.

piomon86 uszlachetnienia wypadają losowo i czasami ten wyczekiwany bonus wpadnie dość szybko a czasami trzeba niestety czekać długo.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. piomon86

piomon86 Okazjonalny autor

Dziękuję za odpowiedź. Można zamknąć :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.