Szklarnia uszlachetnienie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 19 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam pytanie czy chce dac rosline do szklarni zeby uszlachetnic np gozdzik to czy moge posiac gozdzik wczesniej czy musze czekac az bedzie uszlachetniony gozdzik.
    Bo ja dalam wczesniej gozdzik na pole a pozniej zrobilam uslachetnienie bylo po 6 minutach
    Dostalam 12% wiecej pd przy zastosowaniu super nawozu Zosi. Oraz 12 % szybszy wzrost dla roslina gozdzik. I czy to zadzialalo na rosline juz posiana .
    Nastepnie dostalam z gozdzika pokarm dla rozumu 5.4 % wiecej pd podvzas zniw tego nie znam

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jeżeli dobrze zrozumiałam o co pytasz, to żeby użyć uszlachetnienie do jakiejś rosliny, to najpierw trzeba uzyskać uszlachetnienie w szklarni, potem wstawić to konkretne uszlachetnienie do slotu w szklarni i dopiero potem siać roślinę - dokładnie opisane jest to tutaj i tutaj

mając to uszlachetnienie w slocie w szklarni dostaniesz 5,4% PD więcej z każdej posianej rośliny

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Michkaro7171 - Twój post usunęłam, ponieważ nie było w nim pytania, a nie jest to wątek dyskusyjny.

Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.