szarłat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -mala159-, 2 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

jest info, że gra została wyłączona ze względu na liczne błędy i mamy uzbroić się w cierpliwość...:(

magdusia668 lubi to.
  2. donia333

donia333 Stały bywalec

ja tez nie mam roslin zniknely po zbiorze co robic

magdusia668 lubi to.
  3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Mnie chodzi o czas naprawy bledow, bo to ,ze gra wylaczona to kazdy kto robi ewent. wie bez ich informacji. Czy mi zwroca to, co wlozylam i nie wykorzystam?

Alicjanastka i magdusia668 lubią to.
  4. anatol111

anatol111 Ambasador forum

u mnie także zniknął szarłat

5. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

No tak tego nie wiemy, ale mam nadzieję, że tak, tylko SN i inne przepadną, tak myślę....

6. anatol111

anatol111 Ambasador forum

zauważyłem że na bahamie także nie dopisuje paproci nie zbieram bo już zniknęły z wodospadów

7. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Właśnie tu nie chodzi o to, że ten ewent później przedłużą, tylko o to, że wiele osób zużyłow mnóstwo wejściówek żeby wykręcić jakiś bonus na kole i tego czasu nam później nie wydłużą:cry:. Kalendarz imprez w październiku jst tak wypchany, że naey się spodziewać, że gra więcej nie będzie działać niż będzie

Magdam.1__ lubi to.
  8. gompcia

gompcia Czeladnik forum

Co da wydłużenie eventu? Niech oddadzą super nawóz i Zośkę,albo bonus w ramach otarcia łez.Ps.Tez mi wszystko poznikało

Magdam.1__ lubi to.
  9. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

No wlasnie mialam 21 ziarenek paproci tej do posiania na farmie, nie mam zadnego , w stodole tez nie. Tak to jest jak sie robi dwa albo trzy ewenty razem, nieprzygotowane , nieprzetestowane. Co tam gracze , zysk sie liczy. A za 10 minut nastepny ewent - wymiana.

10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ostatnie edytowanie: 2 października 2018
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.