Opinie Szalona wyprzedaż podwórkowa

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 czerwca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Od 15 lat grania w Farmeramę tak głupiego ewentu nie było.Nawet już w grach dzieją się rzeczy niezrozumiałe nie tylko w realu.

2. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

zrób pierwsze zadanie u innego ..może zadziała.. powodzenia.. daj znać

kalinamala i hiacynta lubią to.
  3. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Mieszkaniec forum

Witam, początkowo wydawało się iż ten evencik jest jakiś dziwny (nie chcę używać brzydkiego słowa) ale teraz po kilku dniach klikania w zielone strzałki jest to niczym jak w sezonie oddajemy nasze zapasy zdobywamy punkty i nawet żetony do pucharu farmy ja już mam odblokowane 3 pola do zdobywania fantów dla kibiców. Obecnie mam już ukończonych sporo misji i nie zwracam uwagi na to po co klikam ale klikam i punkty wpadają do koszyczka. Tym co tracą wiarę w event głowa do góry ile sie da klik klik zielona strzałka a evencik zrobi się sam na tyle ile to możliwe :p:p:p

4. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Brawo wszystkim za zdobycie pierwszego Rzędu chmur w globalnym postępie.

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2026
  5. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Też indywidualne misje zrobiłam i klikam dalej pod global. Brakuje mi jednak kawki... Wydaje mi się, że do dodatkowych itemów nie dobijemy, ale dobre i pojedyncze nagrody za zrobienie zadanka :)
    Bardzo, ale to bardzo, brakuje mi przy tych wszystkich eventach, w których mamy coś oddać ze stodoły, informacji ile faktycznie mamy czegoś w tej stodole. Ułatwiłoby to bardzo podejmowanie decyzji. A tak to wszystko kiszę, żeby mi nie zabrakło na sezon. BP mogłoby nas zaskoczyć i w końcu taki szybki podgląd zrobić (oczywiście uwzględniając G&T :D )

6. twardy81

twardy81 Komisarz forum

Finito pozostało dokładanie punktów do globalnych wyników
    Aligator- 4322
    Łasica- 4595
    Koniczynka- 15721
    Puszek - 13837

Ostatnie edytowanie: 16 czerwca 2026
  7. Kostka0226

Kostka0226 Młodszy ekspert

Jak u Ali Gatory zdobyłam 1518 punktów, to wtedy będzie jakaś nagroda?
    Jest to 5 poziom w tabelce.
    I co jak się przekroczy 2662 punkty, czyli więcej niż w 10 poziomie nagrody globalnej?

Event ciekawy, ale jak próbuję handlować, to muszę przelogować.
    Czasami gra nie nadąża. :(
    Mogłoby pojawiać się okienko np.
    - brak kuponu Ali Gatory...
    Czasochłonne.

hiacynta i tereska1108 lubią to.
  8. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Z pierwszego rzędu się cieszymy xD,ale nie wiadomo czy uda się zdobyć drugi :p , te globalne potrzeby są duże a zostały jeszcze tylko dwa dni do końca , oj jakoś czarno to widzę , nie chciałabym żeby nasz globalny wysiłek poszedł na marne :cry:.Trzymam za nas kciuki farmerzy i powodzenia życzę .Pozdrawiam wszystkich :) A tak przy okazji kilka razy zdarzyło mi się zatrzymanie gry przy kliknięciu na zieloną strzałkę i pokazywał się nasz ukochany kręcący się kwiatuszek , musiałam odświeżyć grę inaczej nie ruszyła dalej :oops: , czy ktoś też ma taki problemik

9. lonli

lonli Aktywny autor

Trochę niedopracowany event (np. ciągły brak torby na zakupy, nie widać ile tego masz, wypada losowo), ale ciekawy. Po tylu latach grania coś nowego, a nie tylko - zasiej/zbierz/młyn/oddaj xD Wyrobiłam 2535 punktów u AliGatory i 1640 u Puszka, pozostałe dwie 780 i 900. Wrzucam dalej.

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Brawo My !!! - bo i te 20 florenów mamy już tuż tuż... 8) jeszcze niecałe 4 mln. brakuje więc dziś damy radę do nich doskoczyć
    :music:a drugie pnącze... patrząc realnie szanse są dość małe bo ponad 90 mln. punktów potrzeba jeszcze ...
    ..więc Olimpu spytam tak
    Jak je zdobyć nam ? no jak ?!
    gdy tych toreb, gdy tych toreb, gdy tych toreb, gdy tych toreb brak -.-:(:cry:

i tylko z dwu źródeł można je mieć :
    1- losowo od pozostałych klientów
    2- z poniższego

dla mnie i Mietki obydwa te źródła nie są zdrowe
    1- zatruwa układ nerwowy
    2- niekorzystnie wpływa na portfel :p więc z takiego wolę nie korzystać
    ponadto po co mi dodatkowo - i za realne pieniądze - nabywać też te siatki zakupowe, gdy wylatują ze zbiorów i jest ich ogromny nadmiar jak na potrzeby tego jednego klienta/Puszaka
    tak że nie wiem jak u innych, ale u mnie możliwość wykonywania zleceń u Puszka jest mocno ograniczona bo po 4/5 razy z rzędu o te torby woła i to we wszystkich trzech rodzajach zleceń
    na obecną chwilę punktację u Puszka mam taką
    1* - 1688/665
    2* - 2904/1305
    3* - 14840/1840
    a byłoby co najmniej dwa razy tyle gdyby nie wspomniane wyżej braki :music:no nic... nadal będę robić na ile się da, a że już wróciłam od córki do siebie
    no to dziś i jutro będzie więcej czasu na latanie między kurnikami , sadami i rzeżuchą :p i ...uda się albo i nie uda dogonić pnącze ale przynajmniej sobie polatam xD:cry:xD

11. renia111979

renia111979 Wielki mistrz forum

podpowiedzcie mi mądre sowy, bo zgłupłam do reszty, skąd wziąć kończynki??
    mam dziś tylko czas, a jutro szpital, chyba że jeszcze uda mi się coś podłubać na telefonie

hiacynta, wio3 oraz nikolabln lubią to.
  12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A może to nie o ,,kończynki,, chodzi a o ,,wykonaj zlecenie Koniczynki,, :)

13. renia111979

ooo na to nie wpadłam, zaraz sprawdzę, dzięki

hiacynta, tereska1108 oraz nikolabln lubią to.
  14. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie już 20 FL wpadło a kolejne kategorie wyglądają tak 1990/620 5790/1215 9440/1720 i 73% dość dużo jeszcze do zrobienia a jutro jest koniec .

hiacynta lubi to.
  15. alexander56

alexander56 Generał forum

Koniec za 46 h , a wiec nie jutro a raczej w czwartek . Czas pokaże co nam będzie dane :p:D

16. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

U wszystkich wpadło - chyba nawet tych co nie robią tego ewentu :music:
    więc dla tych , którzy robią...
    Brawo ! Bis !! farmerskie Zuchy !!!:inlove:
    dosięgnęliśmy ,,kapuchy,, !! xD:cry:xD
    A jak nikt nie da drapaka
    sięgniemy też piccolaka !! :D

tak że nie dezerterujemy z imprezy, a bawimy się dalej na ile czas i zasoby stodoły pozwalają :p
    i dla przypomnienia : szczególnie u Puszka się staramy, bo to u niego jest ta skrzyneczka, jak i druga gałązka pnącza .

A u której postaci masz te 73% ?
    bo u mnie na chwilę obecną ten pasek w lewym dolnym rogu pokazuje tak :
    u Ali Gator - 35% ósmego poziomu nagrody globalnej
    u Łasicy - 64% siódmego poziomu
    u Króliczki - 22% ósmego poziomu
    i u Puszaka - 5% poziomu dziewiątego

edit:
    a nie, ci co nie robią nie otrzymują nagród, bo potrzebny odpowiedni poziom postępu indywidualnego by zdobyć nagrody globalne

17. renia111979

to jeszcze poproszę, żebyście mi napisali gdzie i na jakim poziomie są te monety do piłkarskiego, póki co mam tylko 2 i mało czasu. Dziękuję bardzo

hiacynta lubi to.
  18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Wszystkie cztery są u Puszka McPlusza - po jednej sztuce w zadaniach dwu i trzygwiazdkowych i 2 sztuki w zadaniach jednogwiazdkowych

hiacynta, nikolabln oraz tereska1108 lubią to.
  19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Jak spisywałam to w tym ostatnim było 73% a teraz widzę to kwotowo,widocznie była zmiana pracowniów w BP

hiacynta i tamako lubią to.
  20. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

U mnie zaczęło wyświetlać postępy w %. Pewnie by nie zniechęcać graczy milionami brakujących punktów.

Na szczęście można zerknąć na tabelę z poradnika

Dla mnie to kolejny dowód na oszukańczy charakter tego ewentu. Nie robię już od piątku. Po części, dlatego że miałem poważne problemy z internetem przez cały weekend, a po części że np. ręczne zbieranie i liczenie drzew do przyjemnych nie należy.
    Mimo wszystko punkty w milionowych ilościach przybywają i będą przybywać, by ewent nie okazał się totalną klapą.

nikolabln, hiacynta oraz tamako lubią to.