Opinie Szalona wyprzedaż podwórkowa

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 10 czerwca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Próbowałam wszystkiego a zadanie w kat 3-ej nie wiem o co to chodzi zrobiłam wymianę.Dziękuję za pomoc.

MiszkaM, hiacynta oraz kalinamala lubią to.
  2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Sorki :) użyłam własnego nazewnictwa - bo ja sobie tak nazywam te zlecenia
    jednogwiazdkowe to dla mnie kategoria 1
    dwugwiazdkowe to kat.2
    a te z trzema gwiazdkami to kat.3
    dla innych może być to faktycznie niezrozumiałe
    Piszesz że zrobiłaś wymianę - przypuszczam że tego zadania z którym był problem i możesz kontynuować realizację kolejnych zleceń
    jeśli tak to życzę powodzenia :) i nie zrażania się gdy coś tam ,,nie wychodzi,, bo jak nie takim to innym sposobem można temu zaradzić

3. tamako

tamako Moguł forum

kalinamała dziękuję pozdrawiam

hiacynta i kalinamala lubią to.
  4. farmika16

farmika16 Forumowy żółtodziób

NOTAGAINFA

aveno, alexander56 oraz hiacynta lubią to.
  5. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Czytam wpisy i mam wrażenie, że ja gram w zupełnie coś innego, a non stop odświeżać grę to już nie jest przyjemne, wolę przestać grać

6. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie ty jedna jak nie rozumiałam tak nie rozumię

7. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Ja nie odświeżam. Robię zadanie, wchodzę w ikonkę eventu - nie zaliczone. Wychodzę z ikonki, za chwilę wchodzę jeszcze raz i zaliczone.

bogusiania, hiacynta oraz kalinamala lubią to.
  8. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

co trzeba zrobić żeby zdobyć dwa pnącza

bogusiania i hiacynta lubią to.
  9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

nadal wykonywać zadania - zwłaszcza u Puszka bo to u niego są obydwie gałązki za postęp globalny
    nota bene jedną już zdobyliśmy (u mnie już działa) a do tej drugiej... no musimy się wszyscy bardziej sprężać jeśli chcemy ją mieć :p

10. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Wreszcie połapałam się w grze. W związku z tym zero przyjemności. Zadania podstawowe zrobione. Globalne u mnie nie do wykonania, jestem w w 1/3 lub 1/4. Trzeba by cały czas siedzieć i klikać drzewa podlewać nawozami, paranoja, nie wspomnę o SP. Więc z pnącza nic nie będzie.
    Na plus ilość wypadajek i łatwość wymiany.
    Zdecydowany minus brak podglądu zasobów siatek itp które chce ostatni zleceniodawca. dalej nie wiem czy bierze je z zapasów których nie widać czy muszą jak reszta wypaść po otwarciu zlecenia.
    Najgorsze było właśnie odkrycie że najpierw otwiera się zlecenie np zagrody a potem dopiero je zbiera (chyba że źle wykombinowałam?- zweryfikujcie proszę). Dodatkowy problem to że trzeba ciągle wychodzić z eventu bo nie dolicza. Mam też wrażenie, może mylne że zagrody zalicza nie po zebraniu ale dopiero po usunięciu obornika. Mnóstwo szczegółów do ogarnięcia a czerwiec choć deszczowy to piękny. Taki event to na listopad poproszę.

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2026
    bogusiania, skorpion_JM oraz hiacynta lubią to.
  11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ale o te globalne nie starasz się sama więc ... jeszcze nie wiadomo czy nie do wykonania :)
    - zadania globalne obejmują sumę punktów zdobytych przez wszystkich farmerów ze wszystkich krajów grających w farmeramę i biorących udział w tym ewencie . Tak że nie ma potrzeby cały czas siedzieć i podlewać nawozami czy używać SP - wystarczy robić te łatwiejsze/tańsze i... jak to się mówi ,,ziarnko do ziarnka... ,, - do globalnego zawsze coś tam każdy dołoży.
    A tak na marginesie to ten postęp globalny i tak jest niezły jak na takie ,,uznanie,, jakim cieszy się ta zabawa - po pierwszym dniu myślałam że nawet na tą pierwszą gałązkę nie ma szans , a tu już ją mamy i ..kto wie czy i po drugą nie sięgniemy jeśli farmerzy nie będą rezygnować i zwłaszcza u Puszka wykonywać te zlecenia
    - choć akurat u Puszka mocno stopuje ciągły brak toreb i nie ma ich skąd wziąć jak tylko od tych pozostałych klientów i w dodatku przydzielanych przez losowość, a ta daje te torby jak z łaski-.- no i trzeba stać ze zleceniami i czekać aż się losowość łaskawie ulituje

12. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

globalne ...1 pnącze już mamy.. parowy bilet ..jest...25% mamy już zrobione do 2 pnącza...super ..robię i śledzę postępy jak sprawdzić postęp ... wchodzisz w Ali i prezent wyświetla się ile masz zrobionych zadań 1 . 2 , 3 gwiazdkowych a ostatni to globalny i tak wszystkich ... powodzenia ..a my walczymy o 2pnącze uda się..jesteśmy wielcy..

13. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Wszystko zrobione oprócz tego. Jak można wymyślić zadanie, którego nie da się zrobić?!

bogusiania, hiacynta oraz IRENOWO lubią to.
  14. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

poczekaj aż czas minie...wtedy pojawi się nowe.. tak myślę.. zrób 1 łąkę roślin 2 zwierza i drzew krótko rosnące ... 3 drzewa krótko rosnące tak samo na baharamie...rano wchodzisz w zadania otwierasz wszystkie..patrzysz ile zagród masz zebrać w jednym 10 a w drugim 12 ..zbierasz 10 zagród odbierasz zaliczone wciskasz następne ...może będą zagrody ..woda.. pasza dobierasz 2 zagrody ..odbierasz zaliczone..wyświetla się co masz zrobić ..wtedy wiesz co trzeba zrobić w zagrodach. ..to samo w drzewach ,,,roślinach.. jak coś pisz do mnie

hiacynta lubi to.
  15. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Jak zrobić drobne zadanie Plusza, skoro zadaniem jest zrobienie drobnego zadania Plusza? Od doby nic się nie zmieniło. Inne zadania dawno skończone...

hiacynta i IRENOWO lubią to.
  16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Wcisnęłam kłódkę... jak się jej pozbyć? Mam jeszcze zadania do wykonania a za [ciach] się nie chce odblokować.

Post edytowałam. Brzydką chorobę zabrałam.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 czerwca 2026
    hiacynta lubi to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Aniu nie odblokujesz chyba , że wykonasz zadanie jakie masz lub uaktywni się po upływie czasu.

Post edytowałam. Poprawiłam cytat jak w oryginale.
    MOD_Zła

hiacynta lubi to.
  18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To blokowanie u mnie działa już prawidłowo i gdy wykonam to czego dotyczy zablokowane zlecenie, to ten ,,akceptujący,, górny przycisk zaświeca mi się na zielono a blokada ,,puszcza,, i można przywołać kolejne zlecenie
    przed chwilą sprawdzałam

Post edytowałam. Poprawiłam cytat jak w oryginale.
    MOD_Zła

tereska1108 i hiacynta lubią to.
  19. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

to niestety nie wiem.. nie mam pojęcia ..
    daj fotkę w technicznym ..tam jest mój post dotyczący twojego zadania..wykonaj drobne zadanie u kogoś innego ..może zaliczy

hiacynta lubi to.
  20. 1kluska

1kluska Forumowy żółtodziób

Jak zrobić drobne zadanie Plusza, skoro zadaniem jest zrobienie drobnego zadania Plusza?

hiacynta i IRENOWO lubią to.