System monitoringu...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malgosia355, 16 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam szukałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam to zadam pytanie. Mam rząd system monitoringu nie mam niestety itemów wiem że były dodawane do czegoś nie wiem czy nie do "kurczaków"" chciałam zapytać czy będzie jakaś możliwość zdobycia ich.. Bo nie lubię szarych pnącz :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj malgosia355.

Wzależności od ilości punktów opieki zebranych w całej swojej historii, mentorzy dostali dodatkowe prezenty:

Itemy na rząd chmur "System mentoringu" były też do zakupu w Galerii handlowej do 04.04.2019 do godz. 14:00. Obecnie nie ma już możliwości zakupu. Czy będzie jeszcze taka możliwość? trudno zgadnąć, nie mamy na ten temat żadnych informacji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No to przegapiłam zakup przez gt też się nie da wysłać no nic poczekamy może jeszcze będzie taka możliwość nie mam więcej pytań dzięki za odpowiedz .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.