Syper nawóz nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Daisy44, 7 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

;)Specjalnie dla wypadajek kupiłam kernstol i białą posadziłam róże na Super polach a tu ... czas wzrostu ponad 8 h (ok. 8,5teraz) Pisałam do pomocy techn ale dziś nie dostanę raczej odpowiedzi. a czas leci.

PS za to mam 15 róż z pola a nie mam chmj ani zośki wylanej.
    Wszystkie ciasteczka historia itp czyste

Zrobiłam zamieszanie za co przepraszam. Już się zorientowałam że zrobiłam wielki błąd siejąc na SUPER polach. tak że nawet post można usunąć - no chyba że komuś ta (nie)wiedza się przyda...

Pozdrawiam cierpliwych moderatorów...
    eh tak to jest jak się w chorobie na farmie siedzi

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2016
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

To ja tym razem dla wiedzy poinformuję Cię, że gdybyć miała odpowiednie ulepszenia w szklarnii to mogłabyś siać nawet na super polach roślinki w ok. 1 sekundę.
    Tutaj znajdziesz poradnik nieoficjalny stworzony przez Graczy >KLIK<. Czy masz jeszcze jakieś pytania?
    Życzę miłego dnia i zdrowia :)

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Można zamknąć i dziękuję za poradnik:D postaram się popracować nad ulepszeniami:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.