Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

:(:cry::cry::cry:nie zapisalam wersji bez niku buuuuuuuu...to Ci pozniej zrobie jeszcze raz;):ptoz to halloween specjalnie dalam na ten nagrobek hihihhiiiiixDxD:cry::cry:

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ale mam już straszyć ? :DPoczekam,spoko,reszta jest ok 8)

3. ankagdw

a tak?:D

4. gosiagosia60

a tak jest pięknie 8):inlove::music: zabieram xD

5. ankagdw

Gosia i wiecej nie zrobie niestety..Bogusia cos tam zrobila wczesniej z czarownica ;)ja po zdjeciu tla podjelam decyzje ,ze ich nie wypuszcze.szukaj moze znajdziesz bez tla gify jakies podobne...szkoda bo obrobilam cale otoczenie do tej baby jagi a pozniej mnie zatkalo jak to tlo zobaczylam -myslalam ze jest bez tla..

koncze chyba robic gify bo 3 razy pisalam zeby mi gifow nie przynosic tym bardziej na tle a tu jakis kosmos jest,zamiast przyjemnosci to sie tylko bez sensu irytuje ..a co najlepsze jak tylko napisalam,ze gify mi nie za bardzo ida to sie sypac zaczely tonami...

Pisze jeszcze raz ,ze nie bede robic gifow z tłem i marnej jakosci ...jedyne za jakie sie zabiore to gify bez tła ,animacje i to tez bez szalu,napisy animowane ..

6. gosiagosia60

Ej ;)Co sie kobieto irytujesz -.-Duchy wyszły przepięknie,czarownice włóż do szuflady,niech Cię nie straszą :Dja przyniosłam je,bo myślałam,że może właśnie z duchami problem będzie...Ok,ok,ok-z gifami do Edytki latać będę ale jak nie spróbujesz,to się nie nauczysz 8):D;)Edit:Bogusiu,zabrałam,dziękuję bardzo xD

Ostatnie edytowanie: 30 września 2014
  7. ankagdw

Gosiu ja sie irytuje ogolnie na gify z tlem albo marnej jakosci ;) pozzwolilam sobie czarownice ci podmienic moze sie spodoba bo tamte w koszu :D
    szkoda mi bylo roboty ktora zrobilam i musialam znalezc jakas babe jage ;):p

8. gosiagosia60

No i z...znaczy baaardzo ładnie xDxDxDPowiedz mi jeszcze tylko,po czym poznać,czy gif ma tło czy nie.Bo bym se rękę dała uciać,że tamte babunie nie miały:oops:Oczywiście tą babunię zabieram również 8)

9. ankagdw

kochana jak nie ma tła to jest taka bialo szara krateczka a jak jest biale tło to jest poprostu cale biale ;)zaraz wkleje ci tu przyklad...czasem usuwam Gosia tlo ale musi byc jednolite i schodzic ladnie z calego obrazka a na tych wiedzmach zostaly maziaje tez ci zaraz wkleje to zobaczysz ;)
    No patrz jakby to wygladalo koszmarnie...
    http://vpx.pl/i/2014/09/30/oie_overlay.gif
    ja nie umiem rozkladac gifu na "atomy"i czyscici skladac spowrotem;)
    a tak wyglada obrazek bez tła ->patrz na krateczke jasno szara dookola ;)
    http://vpx.pl/i/2014/09/30/kot.png
    Dla Wioli:

Ostatnie edytowanie: 30 września 2014
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

cześć Gosiu
    tego Twoje gifa wiedźmę musiałam dać na białe tło żeby ładnie wyglądało dlatego dałam taką tapetę ,myślę że nie wyszło źle

11. gosiagosia60

jest ok,bardzo dziekuje xD

12. Maniaczka93

Maniaczka93 Czeladnik forum

13. ankagdw

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

15. Maniaczka93

Maniaczka93 Czeladnik forum

16. ankagdw