Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Witam wszystkich :) przyniosłam avatarki dla Eli i Hani "sarenek" w blekicie;)

2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

ankagdw lubi to.
  3. ankagdw

łooo matko wreszcie jakis znak zycia kochana:pxDxD zrobi sie ;) cos specjalnego chcesz na tej kiecce?czy w/g mojego uznania?:music:odezwala bys sie czasem :p

4. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

:music:jestem, żyję, melduję sięxDpukałam na gg;) kiecka wg Twojego uznania oczywiście...mój gust znasz więc jestem spokojna:)kapelutek też możesz dorobić, może wreszcie ktoś za to odpowiedzialny:mad:>:(naprawi możliwość zmiany czapeczek...bo jak jakiś czas temu zmieniłam to teraz za nic nie mogę założyć innego:sleepy:

5. ankagdw

oki jak sie uporam z gifami :eek: to cos skroimy ;) nie widzialam nic na gg :(
    tymczasem dla Ewy przynoislam kiecke :oops: jakosciowo do bani i nie wiem jak bedzie lezala :eek:

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie kochane:D
    milutkiego dzionka życzę:D
    Anuś jak dla mnie sukieneczka jest przeeeeeeeeeeeeeeeeeśliczniusia
    mam tylko jedno pytanko:nie dałoby się bez tła,albo z tłem forumowym?:oops:
    no i czapeczkę mogę poprosić,zimno na dworze:(
    dziękuski gorące:*:*:*

7. ankagdw

jakby sie dalo to uwierz mi ,ze bym dala..gify sa tak niewdzieczne ,ze przy usuwaniu tla zostaja czesto biale plamy i probowalam dac pieska na trawke ale koszmar wyszedl pod ktorym bym sie nie podpisala,ciezko bylo mi sie podpisac juz pod tym co Ci dalam bo jakosc tej sygnatury lezy i kwiczy :) ja mysle Ewa ,ze z gifami to najlepiej jakbys sie udala do Kami i Edi, bo one potrafia cuda wianki z nimi robic rozkladac czysci tla ,skladac spowrotem i wyglada to duzo bardziej estetycznie bo mozna smialo pozniej wmontowac taki wyczyszczony gif w obrazek ,ktory sie chce..ja niestety nie posiadam takich umiejetnosci ..pewnie z czasem sie naucze i moze jakbym pocwiczyla to bym dala rade ;) Klaudia juz nie robi sygnatur tez a ona tez byla lepsza w te klocki ode mnie wiec albo wez obrazek i idz do dziewczyn albo wez to co wkleilam bo lepiej z mojej strony nie bedzie niestety :)z png i jpg zapraszam smialo ale gify nie sa moja najmocniejsza strona ,w szczegolnosci z tlem ;)
    Do Darka przyjechalam mustangiem-tym co Edi wczoraj wkleila(dziekuje Edi jeszcze raz)moze wpadnie w oko ;) poruszyc autem nie dam rady ale uwazam,ze efekt wyszedl nawet przyzwoity :

8. Eudamidas

Eudamidas Stały bywalec

Super się postarałaś jest cudowne :D Dziękuję :DDD

9. *ewa*

słoneczko kochane mnie się sukieneczka baaaaaaaardzo podoba,jest prześliczniusia,a tło jeśli już musi być to niech będzie:D
    robisz cuuuuuuuuuuuuudowne sukieneczki,nie mów,że nie umiesz:D
    może z ciekawości żeby mieć na zmianę zajdę kiedyś z tym materiałem do Edi i Kami,ale Twoją już schowałam i napewno będę nosiła:D

10. ankagdw

Darku tu jeszcze przynioslam trzecie wdzianko , na ktore dales material ;)

11. Eudamidas

Eudamidas Stały bywalec

Zachowam sobie to na inną okazję :D

12. ankagdw

uffffff odetchnelam z ulga powiem szczerze :p;) Ewa no to sie ciesze ,ze tak byc moze ;)
    podsumowujac zostalo:
    kot dla Amidamaru
    sukienka z pańcia dla Moni
    smok dla Zetki

Czyli nie jest tak zle :pxD

13. *ewa*

sukieneczki dla Darka są fajniusie,samochody godne pochwały:D
    zapracowana bidulko chodź na kawkę,ja stawiam:D

14. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Ania choć na bok na chwilę :)

15. ankagdw

Dziekuje Gosiu ;):music:
    Ewa spojrz czy tak jest lepiej?:

16. *ewa*

Anuś sprawiłaś cud:D:D:D
    teraz jest.............................bosko:D:D:D
    nie wiem jak Ci dziękować..............................

ankagdw lubi to.
  17. ankagdw

Dla Agaty kota przyprowadzilam ;) :

18. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

ale sliczne dziekuje bardzo:inlove:

19. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Piękne dzięki :D:inlove:.
    Pozdrawiam i podziwiamy wspólnie Wasze dziełka. Będziemy wyglądać jak bliźniaczki kiedy już da się przebrać. Ślicznie dziękujemy sarenki Ela i Hanka.

*tajnyzakątek* lubi to.
  20. Bajko-pisarka

Bajko-pisarka Czeladnik forum