Sygnaturkownia

Discussion in 'Pracownie graficzne' started by ankagdw, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Twój w domu kima a mój do pracy wyjechał na nockę(z jednej strony ok,bo farmy się nie czepia :p ) a ja do kogo gęby nie mam otworzyć -.- Pies spać poszedł,nie chce ze mną gadać xD No fakt,nikogo z moich sąsiadów nie ma na farmie :cry:

2. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

a ja to co?!

3. gosiagosia60

No coś taka cicho-ciemna ;) Przed chwilką w pasek zaglądałam i Cie nie było -.-

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

u mnie juz wszyscy kimaja:) moze sobie cos poszperam po szafach i poszyje..balwanki jeszcze do wykonczenia ale juz prawie gotowe ;)

5. gosiagosia60

Oj chyba tak szybko zima nie przyjdzie,mogę spokojnie poczekać 8) Zresztą i tak czapeczek nowych założyć nie można jeszcze >:( Chciałam coś jesiennego(no jedną już mam :)) ale nic mi nie podchodzi :(

6. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

cicho ciemna bo weekendzik :p

7. gosiagosia60

Aaaaaa :D Kinderki? :D:D:D

8. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

też były :p:oops:
    dziś kupiłam laptopa :eek: w poniedziałek odbiór o_O a mnie tu z pracą krucho... ale co tak raz się żyje xD

ankagdw likes this.
  9. gosiagosia60

Ale co z pracą?Bo chyba w temacie nie jestem :oops: Przyniosłam coś na poprawę humoru [​IMG]

Last edited: Sep 13, 2014
  10. ankagdw

przyda sie deserek :D kogel-mogel na tvp2 ogladam hihihiiii xDxDxD:cry:stare ale dobre juz kilka razy widzialam :pxD:cry:

11. gosiagosia60

a ja znalazłam nową żabkę [​IMG] lepsza od poprzedniej,bo "mryga" :D

12. ankagdw

o_Oo_O:(:eek:ale paskuda :oops::wuerg:fuuujstwo :wuerg:brrrja jej nie uszyje :(:cry::cry::cry:
    Gosia ty chcesz kiecke z niej?:(

13. gosiagosia60

Nieee...to tak,z nudów :p

14. ankagdw

ona "paczy " na mnie i mryga o_O tak o:;) i zeby szczerzy ::D moj Kuba by sie nia ucieszyl,on lubi "amble"xDxD:cry:

15. gosiagosia60

to daj mu jutro od cioci Gosi w prezencie xD:music:

16. ankagdw

z gory dziekuje xDxD:cry:napewno bedzie zadowolonyxD

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nio,wróciłam po siatkówce:D
    żabka jest świetna:D

18. gosiagosia60

To się cieszę ,że moją głupawka na coś się przyda:D:music: Jeszcze pół godziny na te durne babeczki muszę czekać :mad:

19. ankagdw

ja tez czekam :pa najlepsze jest to ze 10 mi braknie i bede musiala czekac na 2 dzien jeszcze :pxD
    czesc Ewa;):music:zeby ci sie czasemnie zamarzyla-.-uszyje ci wszystko oprocz tej zaby plisss :pxDxD:cry:

20. gosiagosia60

Ja też jeszcze jutro (tzn.te z po północy,na poniedziałek,od Franka)muszę postawić babeczki,bo oprócz SP nic nie kupuję za realną kasę8)