Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

gosia niestety wszystkie musimy na razie nosic stare kapelusiki nie mozna nic z tym zrobic

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:cry::cry::cry:A taki mam śliczny,nowy.Gorzej,jak na stałe już tak zostawią >:(

3. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

Gosia ja tez czekam tez widzisz co innego w avku a co innego sukienusia i mnie normalnie :mad:

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

oj nie strasz prosze... :oops::cry:juz przyszykowalam uniwersalny do kazdej kiecki ...zeby nie bylo placzu jak bdzie awaria...ale zonk zostalam z tymi ohydnymi grzybami -patrzec na nie nie moge :wuerg:krawcowa w podartej starej czapce..xD
    witaski wszystkim ;) dziekuje za sniadanko;) siedze nad bollywood :p
    Karolinka zobacz czy Ci odpowiada ? jak tak to dorobie avatary ;)
    http://vpx.pl/i/2014/09/07/7114846CQ4CBgTP.png
    http://vpx.pl/i/2014/09/07/eMMfHgtIodc7.jpg
    http://vpx.pl/i/2014/09/07/L77Ay4HxEnLK.png

Ostatnie edytowanie: 7 września 2014
  5. anndyj

anndyj Nadzorca forum

A ja sobie najlepsze portretowe w avek wstawiłam i mam spokój :pxD Dzień dobry :)

6. ankagdw

no faktycznie :pxDxD:cry: wypisz wymaluj xD:cry:

7. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Miłej niedzieli Aneczko.
    Piękne dzięki za sukienusię i proszę wybacz pustej główce będę pamiętać następnym razem o podpisach. To z pośpiechu i zmęczenia.
    Proszę coś dla Ciebie i gości . Do wyboru domowe i kupione. A kawusi domielę jak zabraknie. Smacznego Ela

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

sarenka lubi to.
  8. garfild9755

garfild9755 Stały bywalec

Witam wszystkich Aniu na str 28 zrobilas Ewie sukieneczke zimowa sceneria czy moge porosic o cos takiego bez wagi a po sniegu ida lesne male zwierzaczki a kolo nich mala dziewczynka a prosze nie dla siebie tylko dla wnusi a garfild 9755 niech jest tez basniowy (z malymi platkami sniegu ) Wiem nietypowa prosba ale da sie zrobic ? a i niech napis nie zaslania tla :oops::) :)

9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witajcie krawcowe i mili goście ..:)
    Poprawiłam sygienki dla Rolnika i wrzucę przy okazji avki ..:)
    Aniu jeśli Rolnikowi się te czcionki nie spodobają to wrzucę tu linki do sygienek a Ty moja droga dorobisz nick :p:)..wiesz źle mi się robi na tych online jak obrazka nie widzę ..no zrobię napis , dodam do sygny i mi się nie podoba ..:( ..a Gimp mi pokazuje tylko nazwy czcionek - nie ma podglądu tylko "krzaczki " wrrr nie wiem co jest grane ..Z drugiej strony raz za ruski rok robię sygienkę to nie chce mi się nowych instalować..
    no wrzucam jak będą znów do poprawki to jesteśmy umówione;):p

[​IMG] [​IMG]

Pozdrawiam wszystkich , miłej niedzieli ..:)

Ostatnie edytowanie: 7 września 2014
    visan03 lubi to.
  10. ankagdw

Witaski Gabi ;) ladne czcionki przeciez ;) ale ok jak bedzie nosem krecil to dorobie xDa w editorach pieknie widac i obrazek i czcionki :pchyba ze mowisz o edytorach typowo tekstowych ;)
    garfild-nie ma problemu tylko napis jaki ma byc dla wnusi?
    skoncze gosi robic sygnaturke to sie wezme za Twoje ;)
    dziekuje Elu -wlasnie czas na kawke ;)

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tak Aniu , bardziej te typowo tekstowe..no i druga sprawa nie chce mi się skakać po programach ..pełny folder linków mam do programów online a nawet wszystkich nie przejrzałam ..:)

12. gosiagosia60

Aniu,mogę sobie coś u Ciebie schować?W pracy jestem a później pewnie nie znajdę :(

13. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam i miłego popołudnia niedzielnego Wam życzę słoneczka kochane:)
    Bogusiu są idealne,nic mnie nigdzie nie ciśnie mimo fałdek tu i ówdzie ;), zatem schowałam do szafy i żadnych poprawek nie przewiduję xD
    Dziękuję jeszcze raz i oczywiście pewnie wkrótce znowu o coś poproszę ;)

14. ankagdw

15. gosiagosia60

16. ankagdw

jak chcesz przechowac i kopiowac to daj linki nie zdiecia bo jak pozniej skopiujesz? ;)rozumiem ze kiecka sie podoba ;) to bardzo dobrze-ciesze sie :) ta druga fotka bardzo fajna ;)-dobra na kiecke :p

17. gosiagosia60

18. ankagdw

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

20. visan03

visan03 Wyjątkowy talent