Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. anndyj

anndyj Nadzorca forum

W sumie nie mam nic słodko błyszczącego jeszcze ;)xD Ryjka mam jednego w avatarze i musi na razie wystarczyć 8) Nie spiesz się, goła nie latam a pamiętaj, że ma mi urwać wiesz co :pxD

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

wiem co :psiedziszcze xDxDxD:cry: a wiesz ze jak ja sie bardzo staram to najczesciej nie wychodzi..:p poprzegladam materialy i cos sie uszyje ;)
    koncze jamnika :p

3. anndyj

anndyj Nadzorca forum

To ja cię bardzo proszę, żebyś się nie starała 8) Bo inaczej będę musiała użyć tego obuwia co mam na sobie xD

4. ankagdw

5. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Aneczko dziękuję za słodkie piesiaki -śliczne :) i za poradę o linkach też ;)
    Powolutku uczę się i bardzo mnie to cieszy xD.
    Już złożyłam zamówienia na nowe kreacje z własnych materiałów u krawcowych i szukam czegoś extra na zamówienie u Ciebie i Bogusi :D

6. ankagdw

hihihhii ale bedziesz miala ciuchow w szafie :D a szafe duza nabylas?polecam taka na cala sciane z drzwiami suwanymixD
    kotki Ci pozniej zrobie bo juz oczy bola.jak dzieciaki wroca z podworka i zrobie obrzadek wieczorny i poloze malucha spac to przysiade ;)

7. talarek1961

8. ankagdw

moze -cos wieczorem pomysle ;)tymczasem lece :)

9. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

10. talarek1961

11. Naoma

Naoma Młodszy ekspert

12. ankagdw

Haneczko ja tych linkow nie widzialam :(przegapilam?:oops:w takim razie przepraszam naprawde nie widzialam..uszyje Ci jako pierwszej za to moje gapiostwo:music:

Grazynko to nie byla wpadka modowa tylko obrobka moja mi sie nie podobala jakos..ale przeciez to nie mi sie ma podobac:)nie mialam innego pomyslu na te usta przyznaje sie bez bicia :pxD czasem tak mam ze mysle nad obrazkiem i pomyslow brak;)
    a wiec zbierzmy zamowienia do kupy bo znowu cos przegapie :p
    Vaiot-grzybki

Basia -2 szt(kotki i kwiatki z motylkami)+1( ta z materialow swoich)
    Ania (anndyj) 1-2 kiecki

Ostatnie edytowanie: 4 września 2014
  13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam ponownie wieczorkiem:D
    byłam tak padnięta,że po siatkówce poszłam spać:D
    mój jeżyk jest zarąbisty:D

14. ankagdw

No debeściak jest :D

15. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

A ja i grzybki? :(

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Twoje sukieneczki z piesami są cudne:D
    jak zobaczyłam tą drugą sukieneczkę dla Basi przypomniało mi się zdjęcie mojego Karo w koszulce biało-czerwonych:D

17. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

Bardzo mi sie podoba tak ,ale moze znajdziesz cos ladniejszego to bardzo prosze

18. ankagdw

19. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

20. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

link: http://s14.directupload.net/images/140902/43wo5p3t.png
    Aniu mogę być nawet ostatnia nie śpieszy się :) przecież na golasa nie latam :p