Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

Witaj ,prosze o sygnaturke i awatara

cos w ten desen ale zamiast kotka prosilabym o jamniczke -brazowa

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Ekatrina proszę nie zamieszczać kilku postów pod sobą, a używać opcji edycji wpisów; połączyłam posty

3. visan03

visan03 Wyjątkowy talent

nic sie nie stalo dziei jeszcze raz avk stoi na miejscu pieknie wyglada
    buzoaczki

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

5. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam wspaniałe krawcowe i oczywiście wszystkich odwiedzających:)
    Aniu jelonki są super i bardzo za nie dziękuję
    Obejrzałam właśnie wszelkie "zaległe" cudeńka,które z Bogusią uszyłyście i ...dech zapiera ;)
    Miałam nieco zabiegany weekend i dopiero dzisiaj znalazłam czas na farmę i lekturę ...a mam co czytać i oglądać bo ruch wszędzie jak w ulu :)
    Obejrzałam materiały i piesie tak mnie zauroczyły,że zapragnęłam i ja mieć coś z pieskami,kotkami i kwiatami ;)
    Urzekły mnie pieski z dynia ale już Ewcia "zajęła" ale wiem ,ze coś Aniu znajdziesz w swoich materiałach i uszyjesz dla mnie w wolnej chwili.
    Zamawiam 3 kiecunie - 1 z yorkami, 1 z koteczkami i 1 z kwiatami i motylkami - taka w stylu tych,które Bogusia szyje;)
    Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę

6. ankagdw

Ekatrina,Basiu cos sie pomysli;)tymczasem lece posprzatac chalupe ;)

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

8. ankagdw

hahahaaha mam taka sama :D trzymam na okolice halloween :D w tamtym roku dlugo w niej smigalam i ciezko sie bylo rozstac -jest przeurocza :Dwrecz moja ulubiona :D

9. gosiagosia60

No bo pięknie wyszłam xDxDxD Ale TĄ samą masz? :cry:bo jak nie to ja bym chciała...:inlove:

10. ankagdw

:inlove::music:
    tak ta sama :D

11. gosiagosia60

Oj szkoda :cry:no nic.poszukam innego fotografa ;)

12. ankagdw

a moze cos znajde fajnego- jak cos mi wpadnie w oko podobnego i rownie uroczego to biore na warsztat dla Ciebie ;)
    moja wyglada tak:
    http://vpx.pl/i/2014/09/03/c1kLiSlN036S.gif

13. gosiagosia60

Ok xD Ja też poszukam

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam serdecznie:D
    miłego dzionka życzę:D
    wpadłam na kawkę,ale mam mało czasu,bo o 13-tej lecę na siatkówkę:D

15. benia

benia Fanatyk forum

Aniu* dziękuski śliczna :)cudna:) już wybrałam i sie nawet zestroiłam:D:D
    ta ma piękne B z brzyszkami :Di z ma śliczną kropeczke:Dpapap kochana *

16. ankagdw

Hihihihii tez mi sie ta najbardziej widziala i ta druga Bozenko;) Ewus witaski ale fajny ten jezyk;):inlove:ja mysle nad jamnikiem teraz:music:

17. Ekatrina

Ekatrina Komandor forum

18. ankagdw

19. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Andzioszka zrób mi proszę coś w brązach na jesień, wiesz co lubię, byle było proste i bez tony ozdobników. I żeby to słodkie nie było, bo wiesz że mi słodkiego nie wolno ;)xD Żadnych jeżyków, grzybków ani kasztanków nie chcę, ani ryjków tym bardziej :p

20. ankagdw

no cos ty???o_O nie chcesz ryjka ani bling blingowych gadzetow o_O ani nawet malutkiego jezyka?ooo wiem mam yorka ci zrobie xDa tak powaznie to sie pomysli -nasciagalam wczoraj roznych pierdoł i takich bez słitasnych motywow tez;)zrobie jamnika,jorka kotka i motylki i sie zabiore za Ciebie :DxD:cry: