Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam krawcowe..:)
    Aniu ściągnij to na komp - one są białe dlatego nie widzisz :p;), z jedną spróbowałam i jest coś białego png...:)
    pozdrowionka wszystkim..:)

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

tak Bożenko najbardziej o takie ,takie mgiełki używam jak w Twojej sukienusi np.lub w mojej tylko kolorowe

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Witaski:)aaa dzieki Gabi -no niezawodna babka z Ciebie :music::)

4. benia

benia Fanatyk forum

Nie wiem co sie stało ale może coś znowu z hostingiem nie tak :eek:
    jak mnie moja latorośl do lepka dopuści to sprubuje jaszcze raz może się uda
    bo na tym starym łomie to nic nie mam:(
    a zaraz Ci sowe pośle pa papa

5. amber♥

amber♥ Komandor forum

oj tam , oj tam czasem uda mi się zgadnąć :p;)

6. benia

benia Fanatyk forum

Hejka

Gabryniu :)no nareszcie nie ma to jak odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu i głową :)
    spadam dziewczyny buu do reala
    Bogusiu jak znajde mgiełki to zapodam

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

linki działają

8. ankagdw

eee ja tam tego nie uzywam ..

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam krawcowe :):)

Aniu kiecki jak zawsze extra ,juz sa w szafie ale.....................ale.............czy ja moge miec jeszcze prosbe.Naoma przyniosla linki i ja...............bym chetnie 1 ukradla jesli moge i jesli nikt jeszcze nie zamowil tego obrazka

http://s7.directupload.net/images/140902/s3uzox4g.png

10. ankagdw

hehehehe pewnie Ewus nie ma sprawy ;)Vaiot te rozowe pieski zamowila a te sa wolne tzn juz Twoje ;)

-mala159- lubi to.
  11. -mala159-

super Aniu ,wiem ze jeszcze napewno by ktos byl bardzo chetny ale .....chyba tej osoby nie ma na forum albo tu nie zajrzala ;),bo obie mamy yorki ;)

12. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

hejka laski asia tez ma yorkaxDxD i nawet kiecke z yorkiem ale narazie to te bede nosic dlugo ta od Ani

13. ankagdw

a ja nie ma yorka :D bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :pxD
    Asia avka Ci wkleilam wczoraj ;)oo znalazlas ;)

14. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

dzieki Aniu yorka trudno nie uslyszec sa tak male ale maja wielkie serduchaxDxD

15. ankagdw

szczerze powiedziawszy to za yorkami nie przepadam tzn wole generalnie duze pieski a najbardziej na swiecie owczarki niemieckie i kundelki :) ale wszystkie piesie sa kochane :inlove:ale mam zaprzyjaznionego yorka -kolegi piesio-Rambo sie zwie :D

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też nie mam yorka:(
    bo mojej córze zachciało się wilczurka:)

17. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

ja tam wszystkie piesy kocham mam 3xDxDxD Ewa mialas yorka o ile pamietam

18. ankagdw

19. -mala159-

a ja powiem tak,lubie duze psy u .............kogos ,nie bede meczyc zwierzecia w blokach.Do blokow nadaja sie male,caly czas mialam pudle miniatury czarne a od 10 lat mam yorka.Jak padla pudlica to u mnie w domu mama powiedziala :zadnego psa juz nie bedzie(mama na emeryturze),ja przychodze z pracki i co ...........mlody placze mama oczy zapuchniete i koniec swiata.mamy kolezana miala akurat miot yorkow,umowilysmy sie ,ze mama pojedzie do niej w odwiedzny i ............... po 6 tygodniach york znalazl sie w domu ,wabi sie Sandi :p :p :p

20. ankagdw

ja mialam jednego piesia suczke kundelka i wiecej nie chce bo mi serce peknie....tez w bloku mieszkam i nie jestem za trzymaniem duzych psow w blokach dlatego mam kota ;) ale to psiokot, czasem sie zastanawiam skad u kota takie psie odruchy-łasiec straszny,zaglaskalby sie na smierc-w kazdej ilosci przytulanie i glaskanie przyjmuje.:Di ciasto drozdzowe zajada :D