Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

tiaaa ja mam dwie sztuki po sztuce z kazdego rodzaju i sie tluka na okraglo i dra na siebie ..od rana do wieczora jest młyn i kociokwik:eek: aa i jeszcze kocisko do tego towarzzystwa dołacza:pxD
    Czy ja mam jeszcze jakas robote do szycia?mam nadzieje ,ze o nikim nie zapomnialam :oops:

3. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

heheh :p to masz wesoło :p u mnie zaczynając to najstarsza ma 7 lat potem 5, 3 i najmłodsze mają jedna 1,5 miesiąca a druga 1 miesiąc, także też jest wesoło... teraz w weekend świętowaliśmy i powiem że ciekawie było :D

4. ankagdw

hehehehe no wesolo napewno:D u mnie 11 i 3,5:music:

5. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

11 i 3,5 i się tłuką? hmm to rozumiem te 3,5 tłucze 11 bo musi być strasznie niegrzeczne :p

6. ankagdw

mlodszy zaczepiak meczy starsza siostre i zabiera jej rozne rzeczy i ciagle sie szarpia bo Kuba zlosliwy na potęge jest :D

7. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

kiedyś mu przejdzie :p teraz pewnie chce zwrócić całą uwagę starszej siostry na siebie ;)

8. Naoma

Naoma Młodszy ekspert

Witam wszystkich obecnych i nieobecnych na forum
    jak na Marszałkowskiej tu jest ruch mam zaległości :p

9. ankagdw

hihhihiii jest Haneczko ruch dokladnie taki jak na Marszałkowskiej xDprzewiduje jednak ,ze boom na sygnatury mija i sie troche ustabilizuje.chociaz powiem Ci ,ze ja lubie taki ruch w interesie,jest co czytac ,szyc i sprawia duzo frajdy :music:

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzień dobry
    pogoda nie zachęca
    do spacerów pada brrr
    Bożenko podoba Ci się sukienka czy coś poprawić bo chyba taką chciałaś

11. ankagdw

Haniu pewnie kochana jak masz czas i ochote to daj ja biore w kazdej ilosci xDod przybytku glowa nie boli a moze znajdzie sie cos przydatnego;):music:
    Witaj Bogusiu ;)

12. Naoma

Naoma Młodszy ekspert

Ostatnie edytowanie: 2 września 2014
  13. ankagdw

super Haniu :inlove::music: ten jezyk jest przesłodziak-uwielbiam jeżyki :inlove::music:
    tez przydalo by mi sie czyszczenie kompa ale moje materialy krawieckie...zaplakalabym sie gdyby mi te tysiace pierdolek usuneli :cry:moj stary sie irytuje bo ciagle smieci sa i skrawki materialow ale ja zbieraczka chyba jestem :D

14. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

mnie tak się spodobał ten szczeniak z różową wstążką i ta droga z grzybami :p fajny ten słodziak :p

15. ankagdw

moze chcesz nowa sukienke ?:pxDxD

16. Naoma

Naoma Młodszy ekspert

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

cześć Haniu sukienusie widziałaś czy coś poprawić ta droga jest moja na jesienną sukieneczkę
    masz może mgiełki na białym tle bo mam czasami problem z usunięciem czarnego tła

18. Naoma

Naoma Młodszy ekspert

Bogusiu widziałam wszyściutkie mam pochowane i bardzo bardzo dziękuje .

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

zapytałam bo jeszcze mam kompie czy trzeba coś przeszyć

20. ankagdw

na gg podrzucilam linki;)