Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Bogusiu, "dobrze" to mało powiedziane, jest śliczna. Już biegnę się przebrać :inlove: Dziękuję :*

ross2 lubi to.
  2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

proszę bardzo niech sie nosi

ross2 i adikamila lubią to.
  3. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Leży jak ulał, bardzo wygodna jest :) Jeszcze raz dziękuję ślicznie :)

ross2 i Megan lubią to.
  4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Witaj
    To się cieszę jak pasuje i coś uszyję nowego

ross2 i Megan lubią to.
  5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Nie ma sprawy Natalko - przysiade w wolnej chwili i napewno cos sie wymysli ;)tez sobie szukam cos na tę wyjatkowa okazje :pxD:cry::inlove:

ross2 i blau_grana lubią to.
  6. Megan

Megan Komandor forum

Też się bardzo cieszę:)

Pewnie, że poczekam, nie spieszy się, dopiero niedawno założyłam czyściutką sukieneczkę, więc nie jest zabrudzona;)

7. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam Serdecznie:) Mam takie nietypowe zapytanie , zrobiłem sobie taką prostą sygnaturkę w programie (gimp 2) wyeksportowałem jako jpeg , dodałem do hostingu zdjęć (vpx.pl) skopiowałem kod i wkleiłem do sygnatury na forum. I problem jest taki , że nie wszyscy ją widzą niektórzy sąsiedzi mi piszą że jest mały znaczek IMG , a sygnaturki nie widzą! Ja ją widzę , ale nie wiem może coś źle robię , nie wiem czy dobry kod z hostingu zdjęć kopiuję bo jest ich tam więcej. To jest ta sygnaturka którą właśnie mam , nie wiem czy widać? Nie mam pojęcia jak to zmienić żeby była widoczna dla wszystkich?

8. ankagdw

hej:) nie wiem o co chodzi -ja widze..moze sasiedzi maja problem z ustawieniami a nie Ty.. jesli korzystasz z vpx to kopiuj link bezposredni..nie wiem co jeszcze moge poradzic...ja problemu nie widze.niech sasiedzi sobie ustawienia sprawdza..

ross2, __BiAłY__ oraz adikamila lubią to.
  9. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Ja widzę twoją sygnaturkę :)

ross2 i __BiAłY__ lubią to.
  10. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Dzięki serdeczne!! Pozdrawiam;)

ross2 i ankagdw lubią to.
  11. ankagdw

nie ma za co ;) rowniez pozdrawiam :)

ross2 lubi to.
  12. Nocna-Furia

Nocna-Furia Młodszy ekspert

ross2 lubi to.
  13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Proszę bardzo

ross2 lubi to.
  14. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry Dziewczyny :)
    Jeszcze mnie tu nie było, ale widzę Aniu, że jesteś kibicem pn więc poproszę o sygnaturę i awatar związany z udziałem naszych na ME 2016 ;). Mogłaby być ruchoma ;)z nickiem aweva55
    Nie jestem kibicem piłki nożnej na co dzień ale ważne wydarzenia zawsze śledzę i kibicuję :music::inlove:

morellaa i ross2 lubią to.
  15. ross2

ross2 Komandor forum

Hej ,hej Bogusiu :inlove:Skarbie Drogi czy moge zlozyc zamowienie na kiecke miesiaca zwiazana z wydarzeniami pilkarskimi ale tak na luzie i moga byc moje ulubione motywy wplecione w nia :p
    Tak wspaniale mi sie chodzi w obecnej ze zapomnialam ze pilka to tez temat b.dobry :D

morellaa i adikamila lubią to.
  16. nefretete43

nefretete43 Nadzorca forum

witam moją ulubioną sygnaturkownie lato sie zbliża więc przyszłam z prośbą o sukieneczkę z motywem letnim marzy mi sie kotek wylegujący się na plaży popijający drinka

ankagdw i ross2 lubią to.
  17. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam pięknie:)
    Bardzo proszę Aniu o sygnę na Euro 2016.Chcę wspierać naszą reprezentację i chociaż uczynię to fajną sygną.Jeśli można coś zasugerować to chciałabym moje literki dwubarwne,biało czerwone,a cała reszta pozostaje do Twojej Aniu inwencji twórczej,którą uwielbiam od lat:inlove:;).Poczekam ile potrzeba.Pozdrawiam serdecznie:)

ankagdw i ross2 lubią to.
  18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

ross2 lubi to.
  19. ross2

ross2 Komandor forum

Ale swietna :inlove:jestem zachwycona nia a zajaczek jaki wspanialy i do tego nasz :inlove::music::inlove:
    Dziekuje Bogusiu za wspaniala kreacje :inlove:przebiore sie przed evencikiem ,dziekuje stokrotnie :inlove::inlove::inlove:

morellaa i xBabciaEwa lubią to.
  20. ankagdw

dobry wieczor ;) przynioslam dwa stroje sportowe do przymiarki :p

Dla Natalki (nie wiem czy taka bedzie dobra ,jak chcesz napis ruchomy albo inna koncepcje calkiem to pisz smialo.zasugerowalam sie maskotka )
    http://vpx.pl/i/2016/06/06/natala1.png

http://vpx.pl/i/2016/06/06/natala2.png

I dla awevy prosze:

http://vpx.pl/i/2016/06/06/aweva55.gif

o reszcie zamowien pamietam i dorzuce w najblizszym czasie .

jak podpasuje to co przynioslam to dorobie avki.tymczasem zmykam juz do wyrka bo rano do pracy :cry::cry:dobranoc ;)