Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Hejka Aniu:).
    Jestem dość szybko z powrotem,ale nie śpieszę się,więc spokojnie poproszę o kolejną sygienkę,a może nawet ze dwie:D;).No bo tak:zbliżają się dożynki i być może,zachęcona zdobyczą z TOP 1000 podejmę walkę,to przydałaby się odpowiednia kiecucha:D.Ponadto koniec lata-może jakieś ostatnie podrygi,zanim opadnie ostatni jesienny liść:p.
    I w związku z kontynuacją wizerunku, tradycyjnie poproszę o moje literki(ostatnio umknęło nam drugie"a"na końcu,ale nie zawracałam Ci Aniu głowy,więc teraz je dodaj,proszę).I całość dopieść swą kreatywnością i polotem,a masz tego mooooccccc!
    A w przyszłości.....będę prosić o całkowitą zmianę image*,ale to kiedyś,później:)8).
    Tymczasem pozdrawiam i udanego tygodnia życzę:).
    Aaaaaa....i jeszcze jedno....awatar zostaje,myślę,że na zawsze i w związku z tym masz Aniu odrobinę mniej roboty(widzisz jak dbam o CiebiexD:inlove:)

*wizerunek

Nutka i ankagdw lubią to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 24 sierpnia 2015
  3. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Biorę xD
    Mam tylko nadzieję, ze tutejsza Władza nie ciachnie mi avka ;)

Dzięki Aniu :)

ankagdw lubi to.
  4. ankagdw

eeetam gatek nie widac a z gory nic dołem nie wyłazi ;) nie takie tu juz widywalam ;):p

5. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

To jeszcze tylko dodam, żeby za wiele nie zaśmiecać, że avek jest po prostu genialny. Trafiłaś idealnie w punkt ;)

ankagdw lubi to.
  6. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

Ania bardzo dziekuję, jest słiczna

ankagdw lubi to.
  7. ankagdw

wystarczajaco lawendowa?:p;) to sie ciesze bardzo :)

8. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

jest właśnie taka jak być powinna:)nawet Mężusiowi się podobało;)jakbyś miała troszkę czasu, to poprosze jeszcze avatarek czyli jak to mówią kapelutek(też lawendowy)

9. ankagdw

prosze bardzo :

http://vpx.pl/i/2015/08/24/dSi7RkX8aLW6.jpg

olenkabe1 lubi to.
  10. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

12. ankagdw

13. fg-1

fg-1 Komisarz forum

14. ankagdw

noo brawo!! xD a jak chcesz miec na srodku to wejdz w to okno raz jeszcze zaznacz sobie na niebiesko i nad sygna masz takie poziome kreseczki rozwin i wcisnij wyrownaj do srodka czy jakos tak, i pozniej zapisz zmiany ;)

fg-1 lubi to.
  15. fg-1

fg-1 Komisarz forum

No proszę :) Mało,że dobry grafik to i jeszcze nauczyciel ;). Dziękuję Aniu :*

ankagdw i gosiagosia60 lubią to.
  16. ankagdw

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2015
  17. Dzień dobry:)
    Aniu
    przyszłam podziękować za śliczne sygnaturki i od razu się przebrałam, jeszcze raz dzięki są śliczne :)
    Ale jeszcze bym miała małą prośbę jak byś nalazła chwilkę to czy nie sprawiło by Ci wielkiego kłopotu zmiana tła np na taki lub coś w tym stylu??? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 sierpnia 2015
  18. ankagdw

pewnie-nie ma sprawy :) nie wiem czy ta babeczka bedzie pasowala do takiego tla ale zobaczymy ,jak nie to najwyzej poszukam jakiejs podobnej co by sie dobrze komponowala :) wieczorkiem cos skroje ,bo teraz raczej nie zdaze.

19. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

ankagdw lubi to.
  20. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

dzień dobry i witam miłe krawcowe
    czy mogłabym prosić o coś wrześniowego na zmianę? może być już w lekko jesiennych klimatach (choć jeszcze urlopowych, bo od poniedziałku się zacznę urlopować) i z Dzwoneczkiem? Choć pozostałe też mogą być, np Jelonka - ta z obecnego avka -
    albo Różyczka
    i nie ma pośpiechu, poczekam ile będzie trzeba :)

ankagdw lubi to.