Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

I ja przyszłam poprosić o nową sukienkę na lato (z Dzwoneczkiem i morzem - żebym choć na sygnie miała troszku plaży i słońca skoro w realu ciągle muszę przekładać to w czasie:) )
    ale to dopiero, jak się uporasz z przeprowadzką :)
    i że do Wrocławia? hmmm, zawsze jakoś było mi bliżej do Wrocławia niż do Krakowa :)

ankagdw lubi to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a gdzies mialam nawet dzwoneczka dla Ciebie zapisanego -musze poszukac w swoich skrzynkach z materialami i nićmi ;) wieczorkiem moze mi sie uda cos pokombinowac bo teraz to mam po pachy roboty :)

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ostatnie edytowanie: 24 czerwca 2015
    ryba4862 lubi to.
  4. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Dziękuję Aniu. ;)
    Wiesz, wszystko dobrze, tylko nie za bardzo podoba mi się ta kobitka z laptopem. Wolałabym taką, żeby było widać jej twarz... mam na myśli coś takiego:
    [​IMG] [​IMG]
    i oczywiście pasujący avatar jeszcze poproszę. ;)

Przepraszam, że marudzę... po prostu taka jestem. Zaczekam tyle, ile będzie trzeba. Rób powoli i kiedy będziesz miała czas. ;)

5. ankagdw

hahaha tak myslalam ta druga nawet wczoraj w program wrzucilam :D dobra wieczorem zrobie:)

6. Wika7022

Osobiście podoba mi się najbardziej pierwsza, trzecia i czwarta. xD Bo ta druga to jakoś mi się niezbyt podoba. :)

Ok bardzo Ci dziękuję. :) I przypominam czcionka taka jak aktualna. ;)

7. ankagdw

Trzecia zrobilam wczoraj Monice wiec odpada pomysle nad 1 i 4 ;) albo nad podobna do nich :)

8. Wika7022

To jeszcze Ci podrzucam:
    [​IMG] [​IMG]
    Osobiście mi się najbardziej podobają: 2, 4, 5, 6, 7. ;) Jak chcesz, mogę dać jeszcze więcej propozycji. ;)

9. ankagdw

nie no dzieki da sie cos z tego wybrac :D

10. Wika7022

Ok. :)xD

No to miłego popołudnia życzę. :)

11. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

nie wiem jak dziekowac :) wiec powiem odrazu ze przylazłem po spodnie haha widzac tyle kobitek tutaj az sie głupio poczułem ze przylazłem tu w gumiakach prosic o cos do uszycia :) mam jeszcze pytanie bo widziałem tez u innych poziom targu w sygnaturze o co chodzi??

12. ankagdw

haha ;) no tak sie zlozylo ,ze same babki akurat zamawialy :) ale przychodz smialo jak Ci sie znudzi obecna sygnatura:)
    a z targiem to jest tak ze jest ich 40 w sumie i ludzie sobie czasami wpisuja na jakim targu sie znajduja :)

13. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witaj Aniu.. Dziekuje za odwiedzinki i napisane u mnie.. i - znalazlam u w. Google reke siegajaca po serduszku - i - myslalam, jesli bys nie mogla ja wykorzystac do sygny dla Zgredka - jak siega po tym tortu.. Tylko scierke musialabys wziec z tego obrazku, co dodal..
    Co myslisz?? :)

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ostatnie edytowanie: 25 czerwca 2015
  15. Wika7022

O Boże, Bogusiu! Piękności!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję bardzo mocno, na razie nie mogę założyć kapelusza, bo coś z komputerem. :) Jak będzie lepiej, na pewno założę całkowity strój, a biorę sukienkę! :)

Chciałabym dodać, że jeszcze kiedyś w wakacje do Was wrócę i będę prosiła o sygienkę z tą kobitką co nie widać jej twarzy i jest w tej białej bluzce, wiecie chyba o co mi chodzi, dodałam to zdjęcie w którymś poście. ;)

Jeszcze bardzo Ci gorąco dziękuję, Miłego i pogodnego dnia oraz miłych wakacji, bo już jutro zakończenie roku!

16. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

napewno sie zgłosze

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    Jak sie podoba to super z tą 2 co pisałaś zobaczę co da się zrobić bo jakość obrazka średnia .

Mam tylko prośbę dziewczynki
    zapisujcie sobie sukienki na komputery do swoich szaf bo ja usuwam z kompa bo zaśmieca mi,za dużo materiałów .

18. Wika7022

Witaj Bogusiu. :)
    Chodzi mi o tą kobitkę:
    bo ona mi się bardzo podoba, ogólnie lubię takie zdjęcia z takim efektem. ;)
    Nie wiem właśnie co z tego można zrobić, jakbyś chciała mogę jeszcze coś podrzucić, a dużo propozycji już dałam. ;)

O dobrze, dziękuję za informację teraz avatary i sygnaturki będę zapisywać. ;) Dziękuję. ;)

Miłego późnego popołudnia Bogusiu. :)

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ostatnie edytowanie: 25 czerwca 2015
  20. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Dziękuję za sygnaturki bogusi i Ani

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 czerwca 2015