Sygnaturkownia

Discussion in 'Pracownie graficzne' started by ankagdw, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

I ja przyszłam poprosić o nową sukienkę na lato (z Dzwoneczkiem i morzem - żebym choć na sygnie miała troszku plaży i słońca skoro w realu ciągle muszę przekładać to w czasie:) )
    ale to dopiero, jak się uporasz z przeprowadzką :)
    i że do Wrocławia? hmmm, zawsze jakoś było mi bliżej do Wrocławia niż do Krakowa :)

ankagdw likes this.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a gdzies mialam nawet dzwoneczka dla Ciebie zapisanego -musze poszukac w swoich skrzynkach z materialami i nićmi ;) wieczorkiem moze mi sie uda cos pokombinowac bo teraz to mam po pachy roboty :)

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Last edited: Jun 24, 2015
    ryba4862 likes this.
  4. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Dziękuję Aniu. ;)
    Wiesz, wszystko dobrze, tylko nie za bardzo podoba mi się ta kobitka z laptopem. Wolałabym taką, żeby było widać jej twarz... mam na myśli coś takiego:
    [​IMG] [​IMG]
    i oczywiście pasujący avatar jeszcze poproszę. ;)

Przepraszam, że marudzę... po prostu taka jestem. Zaczekam tyle, ile będzie trzeba. Rób powoli i kiedy będziesz miała czas. ;)

5. ankagdw

hahaha tak myslalam ta druga nawet wczoraj w program wrzucilam :D dobra wieczorem zrobie:)

6. Wika7022

Osobiście podoba mi się najbardziej pierwsza, trzecia i czwarta. xD Bo ta druga to jakoś mi się niezbyt podoba. :)

Ok bardzo Ci dziękuję. :) I przypominam czcionka taka jak aktualna. ;)

7. ankagdw

Trzecia zrobilam wczoraj Monice wiec odpada pomysle nad 1 i 4 ;) albo nad podobna do nich :)

8. Wika7022

To jeszcze Ci podrzucam:
    [​IMG] [​IMG]
    Osobiście mi się najbardziej podobają: 2, 4, 5, 6, 7. ;) Jak chcesz, mogę dać jeszcze więcej propozycji. ;)

9. ankagdw

nie no dzieki da sie cos z tego wybrac :D

10. Wika7022

Ok. :)xD

No to miłego popołudnia życzę. :)

11. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

nie wiem jak dziekowac :) wiec powiem odrazu ze przylazłem po spodnie haha widzac tyle kobitek tutaj az sie głupio poczułem ze przylazłem tu w gumiakach prosic o cos do uszycia :) mam jeszcze pytanie bo widziałem tez u innych poziom targu w sygnaturze o co chodzi??

12. ankagdw

haha ;) no tak sie zlozylo ,ze same babki akurat zamawialy :) ale przychodz smialo jak Ci sie znudzi obecna sygnatura:)
    a z targiem to jest tak ze jest ich 40 w sumie i ludzie sobie czasami wpisuja na jakim targu sie znajduja :)

13. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Witaj Aniu.. Dziekuje za odwiedzinki i napisane u mnie.. i - znalazlam u w. Google reke siegajaca po serduszku - i - myslalam, jesli bys nie mogla ja wykorzystac do sygny dla Zgredka - jak siega po tym tortu.. Tylko scierke musialabys wziec z tego obrazku, co dodal..
    Co myslisz?? :)

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Last edited: Jun 25, 2015
  15. Wika7022

O Boże, Bogusiu! Piękności!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję bardzo mocno, na razie nie mogę założyć kapelusza, bo coś z komputerem. :) Jak będzie lepiej, na pewno założę całkowity strój, a biorę sukienkę! :)

Chciałabym dodać, że jeszcze kiedyś w wakacje do Was wrócę i będę prosiła o sygienkę z tą kobitką co nie widać jej twarzy i jest w tej białej bluzce, wiecie chyba o co mi chodzi, dodałam to zdjęcie w którymś poście. ;)

Jeszcze bardzo Ci gorąco dziękuję, Miłego i pogodnego dnia oraz miłych wakacji, bo już jutro zakończenie roku!

16. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

napewno sie zgłosze

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    Jak sie podoba to super z tą 2 co pisałaś zobaczę co da się zrobić bo jakość obrazka średnia .

Mam tylko prośbę dziewczynki
    zapisujcie sobie sukienki na komputery do swoich szaf bo ja usuwam z kompa bo zaśmieca mi,za dużo materiałów .

18. Wika7022

Witaj Bogusiu. :)
    Chodzi mi o tą kobitkę:
    bo ona mi się bardzo podoba, ogólnie lubię takie zdjęcia z takim efektem. ;)
    Nie wiem właśnie co z tego można zrobić, jakbyś chciała mogę jeszcze coś podrzucić, a dużo propozycji już dałam. ;)

O dobrze, dziękuję za informację teraz avatary i sygnaturki będę zapisywać. ;) Dziękuję. ;)

Miłego późnego popołudnia Bogusiu. :)

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Last edited: Jun 25, 2015
  20. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Dziękuję za sygnaturki bogusi i Ani

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Last edited by moderator: Jun 25, 2015