Sygnaturkownia

Temat na forum 'Pracownie graficzne' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Jeremy sie nie otwiera..
    powiem tak : nie bez przyczyny Ci Edyta odmowila...wrzuce w program i zobacze jak to bedzie wygladalo , jesli bedzie godzic w moje poczucie estetyki to nic z tego nie bedzie,aczkolwiek sprobuje.wiesz to tylko powierzchnia 500x200 i cudow tam nie bedzie tym bardziej,ze dales tyle obrazkow ...Jeremiego mi wrzuc jeszcze raz ,pozniej pomysle co z tym zrobic.troche zalatana jestem wiec o cierpliwosc prosze.

2. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Dziękuję za szybki odzew, Jeremy już jest, Shirin się też gdzieś zagubiła i już jest dodana :)
    Dzięki bardzo, jakby nic nie szło zrobić z tym kółkiem to można też drugą, aczkolwiek wymyślną opcję - ze zdjęć - głów - zrobić ramkę dookoła sygny, na środku logo, w tle krajobraz. Tylko nie wiem ile będzie roboty z ramką, a ile z kółkiem :) Zrobisz jak uważasz, świetnie, że chociaż jest odzew :):):)

3. ankagdw

Matiz my sie nie rozumiemy jak zwykle...obrazkow nadawales od groma i czy to ramka czy wokol kolka to jeden grzyb naprawde jak bedzie lipnie wygladalo to i ramka nic nie da ,powierzchnia jest mala a obrazkow duzo...zobacze i nie obiecuje wiec Cie prosze nie nastawiaj sie na odbior sygny stuprocentowy.

malgosia355 lubi to.
  4. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Jak za dużo tych obrazków jest to ja mogę zmniejszyć ich ilość ;)
    Wybrać tylko moich faworytów.

Jak będzie Tobie łatwiej zrobić koło/ramkę/ktowieco to do 4 moich najbardziej najlepszych faworytów należą Ciera, Spencer, Joe i Kass.

5. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Aniu, to jak będzie? :) Wykonasz sygnaturkę? :) Czy to za duży problem? Jak nie, to założę tę. :)

6. ankagdw

zrobie jak znajde chwile czasu i odpale program bo narazie jestem z doskoku.a Ty zrobisz to o czym rozmawialysmy przy poprzedniej kiecce?

Matiz jak mowilam sporobuje -nie obiecuje.a na przyszlosc prosze abys z tym samym zleceniem nie przychodzil do 2 pracowni na raz bo my sie miedzy soba lubimy a nie konkurujemy :)

7. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Okej, oczywiście, tam jakoś tak wyszło, że dałem 3 naj osoby, bo tak chciano bym podał xd
    Ale zrób, jak uważasz tak zrobisz, ja poczekam na świetny efekt końcowy i git :)

8. Wika7022

Przecież nie nalegam. Zapomniałam dopisać: "Zaczekam, ile będzie trzeba".

9. ankagdw

nie nalegasz ale dopytujesz ..przeciez napisalam ze jak znajde chwile to zrobie
    avek taki ze znaczkiem za ciezki wiec zostanie taki:
    http://vpx.pl/i/2015/06/21/2101547WjYNJlX7.jpg
    i sygna:
    http://vpx.pl/i/2015/06/21/wikamorze2.png

no i teraz Matiz-wyszlo jak wyszlo,Twoja koncepcjajest do banki i nie do przyjecia przeze mnie wiec albo sie zadowolisz tym co zrobilam albo szukaj dalej kogos kto spelni Twoje oczekiwania.Zaznaczam ,ze nie zrobilam po Twojemu z braku umiejetnosci lecz dlatego,ze poprostu mi sie nie podobalo:)
    prosze takie:
    http://vpx.pl/i/2015/06/21/matiz1.png

aaa i zdjecie jednej z dziewuszek mi nie chcialo wejsc do ps wiec znalazlam w necie inne w innym formacie.ten znaczek survivor tez poszukalam inny bo ten fioletowy to do tego zestawu niebardzo...

i avek:

http://vpx.pl/i/2015/06/21/8YSzySKnHRoe.jpg

Krasnoludek10 - na Ciebie pomyslu nie mam ,poczekaj prosze chwile jeszcze.

10. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

witam jesli mozna to i ja biedny rolnik chciałby sie pochwalic sygnaturką ale ...nie mam wiec prosze o zrobienie :) temat obojetny,pozdrawiam

11. Wika7022

12. ankagdw

witam -nie ma sprawy tylko podpowiedz troche ,bo tak ciezko trafic w gust i upodobania.moze poogladaj wczesniejsze prace i powiedz ,ktora Ci sie podoba najbardziej to zrobimy podobna ...tematow jest sporo... widoki , kwiaty, muzyka,zwierzeta,film itp ciezko trafic jak sie kogos nie zna...jak sie zdecydujesz to podpowiedz a ja Ci wieczorem cos uszyje :) pozdrawiam .

prosze bardzo:) a co Ty nad morzem odpoczywasz? :)

13. Wika7022

Nie, jeszcze nie. ;) Jeszcze końca roku nie było. ;) Pod koniec lipca, ale skoro już tematyka wakacyjna, to i pozdrowienia. ;)

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Aniu:D
    czy mogę poprosić o komplecik letni,ale stonowany?
    poczekam ile będzie trzeba:D

ankagdw lubi to.
  15. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

oki nie ma sprawy

16. ankagdw

jasne Ewa :)
    no i co zdecydowales sie na cos? wybrales temat?

17. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

dzięki:*
    biegam w jednej od Gosi,jak upiorę,to muszę kryć się w krzaczorach żeby nie biegać goła i nie gorszyć dzieci...............
    a tu lato,poci się człek...........
    weszłam ze swojej drugiej faremki,bo sieję tam sałatę żeby zdobyć gwiazdki:D

ankagdw lubi to.
  18. ankagdw

zebys znowu nie zarobila ścierką :oops:

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

podobno mogę mieć kilka faremek,aby tylko nie współdziałały ze sobą,mogę nawet znajomym wypadajki wysyłać.............
    specjalnie trzymam tego maila od PT...............

haft61, Zła_Kobieta oraz ankagdw lubią to.
  20. pato2014

pato2014 Czeladnik forum

[QUOTE=" :)no i co zdecydowales sie na cos? wybrales temat?[/QUOTE]

za duza szafa hihihi